TRAGEDIE LA STRAMTURA: Un barbat de 46 de ani a decedat dupa ce a cazut din remorca unui tractor (FOTO / ACTUALIZARE)

Pe drumul dintre Stramtura si Petrova, a avut loc, in aceasta seara, un accident, in urma caruia un barbat de 46 de ani, din localitatea Petrova, si-a pierdut viata. Acesta se afla in remorca unui tractor, in care erau si doua vaci.

Din motive necunoscute, s-a dezechilibrat si a cazut. La fata locului s-au deplasat mai multe echipaje din Bogdan Voda si Sighet, dar, din pacate, medicii au constatat decesul.
Tractorul transporta doua vaci din comuna Stramtura.

ACTUALIZARE – IPJ Maramures

Azi, 04 octombrie, ora 18:35, politistii din Viseu de Sus au fost sesizati cu privire la faptul ca in localitatea Petrova a avut loc un accident rutier soldat cu o victima.

Politistii ajunsi la fata locului au identificat un barbat de 55 ani din Petrova, care a condus un tractor, tractand o remorca, iar la un moment dat un barbat de 46 ani din aceeasi localitate, care se afla in calitate de pasager pe dispozitivul de cuplare a remorcii, s-a dezechilibrat si a cazut de pe acesta. Dupa cadere, roata stanga a remorcii a trecut peste corpul barbatului.

In urma evenimentului barbatul a decedat la fata locului. In urma verificarilor politistii au constatat faptul ca atat tractorul cat si remorca nu sunt inmatriculate.

Conducatorul auto a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind de 0,42 mg/l alcool pur in aerul expirat, fiindu-i recoltate mostre biologice de sange.

In cauza se efectueaza cercetari sub aspectul comiterii infractiunilor de ucidere din culpa, punerea in circulatie sau conducerea unui vehicul neinmatriculat, tractarea unei remorci neinmatriculate si conducerea unui vehicul sub influenta bauturilor alcoolice.

Poze si text: Stramtura Maramures

Articolul TRAGEDIE LA STRAMTURA: Un barbat de 46 de ani a decedat dupa ce a cazut din remorca unui tractor (FOTO / ACTUALIZARE) apare prima data in Stiri din Maramures - Vasile Dale.

In Stramtura: Un barbat a murit dupa ce a cazut de pe tractor
Citeste
Presedinti de sectii de vot cu 8 clase si de ce nu a mai facut BEC conferinte de presa
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.