TRAGEDIE LA SALSIG: Baietel de doi anisori calcat accidental cu masina in curte de unchi. Acesta nu detinea permis de conducere

Tragedie la Salsig. Un baietel de doi ani din Salsig a decedat la 24 de ore dupa ce a fost adus de urgenta la Spitalul judetean din Baia Mare.

Copilul a fost calcat cu masina de unchiul sau. Incidentul s-a produs in timp ce barbatul incerca sa faca mai multe manevre cu masina prin curte.

Politistii au fost sesizati sambata in jurul orei 14.00 de Centrul de Permanenta de Sanatate Farcasa a fost adus un copil nascut la 6 mai 2018 care prezenta multiple rani. S-a stabilit faptul ca un barbat in domiciliat in Sighetu Marmatiei, care a efectuat o manevra de intoarcere a unui autoturism in curtea unui imobil l-a surprins si accidentat.

L-a luat pe copilas si transportat la centrul de permanenta intrucat prezenta leziuni. I-a fost acordat primul ajutor si a fost transportat la Spitalul Judetean de Urgenta Baia Mare.

Soferul in varsta de 44 ani a fost testat, rezultat negativ. In urma cercetarilor politistii au stabilit ca nu detine permis de conducere. In noaptea de sambata spre duminica in jurul orei 0.30 baietul a decedat.

Politistii au intocmit dosar de cercetare penala pentru comiterea infractiunilor de ucidere din culpa si conducerea unui vehicul fara a poseda permis de conducere.

Comenteaza cu Facebook

Articolul TRAGEDIE LA SALSIG: Baietel de doi anisori calcat accidental cu masina in curte de unchi. Acesta nu detinea permis de conducere apare prima data in Stiri din Maramures - Vasile Dale.

Caz grav in Salsig: Copil de 2 ani, decedat dupa ce concubinul bunicii l-a lovit cu masina; Dosar penal pentru ucidere din culpa
Citeste
O tanara de 36 de ani a murit de coronavirus. Bilantul deceselor ajunge la 1.193 de morti
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.