TRAGEDIE IN BAIA MARE: Albu Dumitru, profesor la CN Vasile Lucaciu, s-a stins din viata in accidentul de ieri de pe str. 22 Decembrie


Inca o drama in Baia Mare. Momente sfasietoare pentru cunoscutii, elevii si familia profesorului Dumitru Albu de la Colegiul National Vasile Lucaciu din Baia Mare. Profesorul a decedat ieri intr-un mod violent dupa ce a fost lovit de o masina pe strada 22 Decembrie din municipiu. Potrivit politistilor, barbatul ar fi incercat sa treaca strada printr-un loc nepermis. Soarta a facut ca aceea sa fie ultima decizie pe care o ia, din pacate.

Dumitru Albu era de ani buni profesor de informatica la colegiul Vasile Lucaciu din municipiu si a predat pentru generatii intregi de copii. Era un profesor iubit de catre colegi si mai ales de catre elevi. Nimeni nu poate sa priceapa cum s-a putut produce tragicul accident.

Fosti elevi ai profesorului au declarat pentru ActualMM ca, din cate stiu ei, acesta ar fi avut in trecut o problema cu alcoolul, dar ca niciodata nu a parut sa fie afectat in sala de clasa, fiind un profesor model.
"Nimic nu poate exprima regretul si durerea pe care am simtit-o la confirmarea faptului ca cel care zacea intins intr-o balta de sange erati dumneavoastra, domnule diriginte!
Ati fost, sunteti si veti ramane mereu in sufletele noastre, iar noi vom fi copiii dumneavoastra pe vecie! Ati plecat mult prea devreme dintre noi! Trebuia sa mai fi ramas... atat de multi copii asteptau sa invete tainele informaticii din mainile dumneavoastra!

Acele maini care au scris sute de note in catalog, care au motivat mii de absente, care au sunat sute de parinti... dar totodata care ne-au fost intinse atunci cand am avut nevoie, se vor aseza acum pe piept. Ochii, acei ochi pe care ii inchideati si treceati cu vedere gafele noastre, vor ramane acum inchisi in permanenta!

Noi, copiii dumneavoastra, promitem solemn sa " Continuam tot asa"! Vom continua sa va iubim, sa va purtam in suflete si sa ne amintim mereu de dumeavoastra! CNVL va fi incomplet acum, noi vom fi incompleti. Nu vom indrazni sa ii mai calcam pragul, fara a aprinde o lumanare, in memoria celui care ne-a indrumat si ne-a acceptat toate iesirile timp de 4 ani... Poate ca nu v-am apreciat mereu cum ati fi meritat, insa acum, am da oricat sa va mai avem langa noi. Ne veti lipsi, pentru noi veti ramane o legenda, iar noi, vom ramane "Clasa lui Mitrut pentru totdeauna" !! Drum lin spre cer, diriginte drag!", a scris Andreea Daiana Lavinia Pociump, o eleva a dascalului, pe pagina sa de Facebook.

ActualMM

Citeste si

Articolul TRAGEDIE IN BAIA MARE: Albu Dumitru, profesor la CN Vasile Lucaciu, s-a stins din viata in accidentul de ieri de pe str. 22 Decembrie apare prima data in Stiri din Maramures - Vasile Dale.

GALERIE FOTO: Doua masini s-au ciocnit in Satulung. Una a ajuns in sant
Citeste
VIDEO: Teribilist la volan – Depasiri extreme si goana pe trotuar la Buzesti
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.