Traficul va fi limitat sau chiar inchis pe mai multe segmente de pe strada Ciocarliei din Baia Mare

LUCRARI LA RETEA   S.C. VITAL S.A. executa lucrari de modernizare a retelei de apa pe strada Ciocarliei din Baia Mare. Aceste lucrari sunt cuprinse in programul de investitii pe 2019 si finantate din sursele proprii ale societatii.

Lucrarile constau din, inlocuirea retelei de azbociment cu o retea de polietilena de Dn 110 mm in lungime de 240 m liniari, precum si inlocuirea bransamentelor la toti utilizatorii.

In timpul derularii lucrarilor, estimate a se finaliza la sfarsitul lunii august, traficul rutier va fi limitat sau dupa caz inchis pe anumite segmente, cand se vor realiza bransamentele la consumatorii existenti, de pe strada Cicarliei.

Perioadele in care vom fi nevoiti sa intrerupem furnizarea serviciului de alimentare cu apa vor fi anuntate in prealabil prin, difuzare in mass media, precizare pe site-ul www.vitalmm.ro precum si prin anunturi distribuite in cutiile postale ale utilizatorilor afectati.

Avand in vedere, amploarea lucrarilor care se executa in paralel cu mentinerea in functiune a vechii retele, apelam la intelegerea consumatorilor si a participantilor la trafic, pentru eventualele neplaceri inerente in astfel de situatii si va stam la dispozitie cu informatii suplimentare sau alte sesizari in acest sens, pe care va invitam sa le exprimati la Biroul Relatii cu Publicul, de luni – joi, in intervalul orar 07.30 – 16.00 si vineri, in intervalul orar 07.30 – 13.30, telefon: 0262 – 213 574 , 0262 – 213 575 si la Dispeceratul S.C. VITAL S.A., telefon: 0262 212 550, 0262 215 150, 1, 2.

Va multumim pentru intelegere!

 

Comunicat de presa SC VITAL SA

18 iulie
Citeste
Cs unirea sasar – sport team baia mare 2-2
Citeste
Articol preluat de pe actualmm.ro. Citeste tot articolul aici.