TRAFICANtI DE DROGURI: Doi maramureseni, depistati cu cannabis in Sighetu Marmatiei

Doi maramureseni, depistati cu droguri in Sighetu Marmatiei
Joi, 25 Iunie 2020

Politistii de frontiera din cadrul Serviciului Teritorial al Politiei de Frontiera Maramures au depistat in localitatea Sighetu Marmatiei, doi maramureseni, avand asupra lor cantitatea de 155,3 grame canabis.

Ieri, 24 iunie a.c., in jurul orei 12.20, un echipaj mobil din cadrul Serviciului Teritorial al Politiei de Frontiera Maramures, aflat in exercitarea atributiilor de serviciu, a oprit pentru control pe raza localitatii Sighetu Marmatiei, un autoturism marca Audi A4, inmatriculat in Romania.

Autoturismul era condus de un cetatean roman, in varsta de 20 de ani, din judetul Maramures, iar in urma verificarilor efectuate asupra mijlocului de transport a fost descoperita, sub capota, in compartimentul filtrului de habitaclu, o punga cu 17 bile invelite in folie de aluminiu ce contineau o substanta vegetala, de culoare verde oliv, posibil canabis.

Pe timpul cercetarilor, tot pe raza localitatii Sighetu Marmatiei, lucratorii nostri au identificat inca o persoana in varsta de 53 de ani, in timp ce iesea din scara unui bloc, avand asupra sa un borcan care continea 44 de bile, ambalate la fel si care contineau aceeasi substanta.

S-a luat masura conducerii celor doi maramureseni, tata si fiu, impreuna cu autoturismul Audi A4 si marfa descoperita, la sediul Politiei de Frontiera in vederea continuarii cercetarilor.

Substanta descoperita a fost inventariata si expertizata de catre un laborator de specialitate, iar la final a rezultat cantitatea de 155,3 grame de canabis.

In cauza, se efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunilor de detinere de droguri de risc, trafic de droguri de risc si conducere sub influenta substantelor psihotrope, toate in forma continuata.

Totodata, autoturismul in cauza in valoare de 20.000 de lei a fost indisponibilizat la sediul Politiei de Frontiera, iar cercetarile sunt efectuate de catre DIICOT - Biroul Teritorial Maramures.

Articolul TRAFICANtI DE DROGURI: Doi maramureseni, depistati cu cannabis in Sighetu Marmatiei apare prima data in Stiri din Maramures - Vasile Dale.

Caz crima strada Garii din Baia Mare: Baimareanca ucisa cu sange rece de fostul concubin. Fetita de 3 ani, preluata momentan de asistenti maternali
Citeste
Doi maramureseni, depistati cu cannabis in Sighetu Marmatiei
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.