TOT MAI MULTI: Inca un judecator din Maramures a fost confirmat pozitiv COVID-19

Aducem la cunostinta opiniei publice ca in cursul zilei de maine, 23.10.2020, compartimentul Arhiva-Registratura din cadrul Sectiei I civile a Tribunalului Maramures, cu sediul in Baia Mare, strada Crisan nr. 3, nu va desfasura activitati de relatii cu publicul.

Masura se doreste a fi una de precautie, in imprejurarea in care un judecator din cadrul Sectiei I civile a fost testat pozitiv cu virusul SARS-Cov2 astazi, 22.10.2020, si se adauga celorlalte masuri dispuse in vederea continuarii activitatii instantei in conditii de siguranta, inclusiv dezinfectarea sediului Sectiei prin intermediul unei firme specializate.

Reiteram in acest context importanta respectarii regulilor de igiena personala, a masurilor de distantare sociala si obligativitatea purtarii mastii in sediile instantelor din raza Tribunalului Maramures.

Totodata recomandam participantilor la procedurile judiciare sa evite prezenta fizica in instante, in masura in care aceasta nu este absolut necesara, sa comunice inscrisurile prin e-mail/fax si sa studieze dosarele prin intermediul aplicatiei Info Dosar.

Comenteaza cu Facebook

Articolul TOT MAI MULTI: Inca un judecator din Maramures a fost confirmat pozitiv COVID-19 apare prima data in Stiri din Maramures - Vasile Dale.

PNL Maramures trimite in Parlament o echipa de profesionisti
Citeste
ITM Maramures: Actiune de constientizare si control privind prezenta agentilor chimici periculosi
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.