TIR incarcat cu aproximativ 10 de tone de deseuri, oprit la PTF Petea. Articolele second-hand urmau sa ajunga in Maramures

Politistii de frontiera satmareni in cooperare cu lucratori din cadrul Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorului nu au permis intrarea in tara a unui mijloc de transport incarcat cu aproximativ 10 tone de articole second-hand.

Marti, 02 mai a.c., in jurul orei 05.30, in Punctul de Trecere a Frontierei Petea, judetul Satu Mare, s-a prezentat, pe sensul de intrare in tara, conducand un automarfar, un cetatean roman in varsta de 39 de ani. Acesta transporta articole second-hand de la o societate comerciala din Germania pentru o firma din judetul Maramures.

Existand suspiciuni cu privire la legalitatea acestui transport de articole, a fost solicitat sprijin autorizat reprezentantilor Comisariatului Judetean pentru Protectia Consumatorului Satu Mare care au stabilit ca bunurile transportate nu pot intra pe teritoriul Romaniei intrucat nu sunt indeplinite conditiile legale (nu a putut prezenta autoritatilor certificate de curatare).

Drept urmare, autoritatile de control au dispus nepermiterea intrarii pe teritoriul Romaniei a bunurilor transportate, acestea fiind inapoiate pe teritoriul Ungariei.

CCI Maramures organizeaza o sesiune informativa in domeniul relatiilor de munca
Citeste
EXCLUSIV: Cinci copii au fugit dintr-un centru de plasament din Ocna Sugatag. Politia ii cauta de aseara, au fost gasiti la Sighetu Marmatiei – Actualizare
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.