Tioara a fost ucis cu o singura lovita de surubelnita in propria-i masina

Informatii in cazul crimei din 7 ianuarie, in orasul Borsa. Ancheta a relevat faptul ca Florin Danci, zis Tioara, a fost ucis in urma unei singure lovituri cu un corp intepator. Lovitura a fost atat de fulgeratoare, incat corpul lui Tioara nu a putut suporta leziunea. Aceasta a fost incompatibila cu viata, afectandu-i rinichiul stang. De altfel, borseanul a decedat la aproximativ o ora de la incident.

In ziua crimei, respectiv in 7 ianuarie, a fost inregistrat la Parchetul de pe langa Tribunalul Maramures dosarul penal in care se efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de omor, prevazuta de art. 188 de Codul Penal.

A fost injunghiat in masina

S-a vehiculat varianta unei surubelnite, folosite de autorul crimei, I.S. pentru a-si injunghia adversarul, adica amantul sotiei sale. Organele de ancheta pomenesc un corp intepator, posibil un cutit.
"In aceasta cauza, organele de cercetare penala au fost sesizate cu privire la faptul ca, in data de 7 ianuarie, in jurul orei 18.00, victima, un barbat in varsta de 34 de ani, in timp ce se afla in autoturismul proprietate personala, pe o strada din Borsa, a fost agresata de un barbat in varsta de 38 de ani, care i-a aplicat o lovitura cu un corp taietor – intepator, cel mai probabil un cutit, in zona toracelui", a precizat, pentru AxaNews.ro, Dana Mirela Borcuti, prim procuror in cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Maramures.

Triunghi amoros din care a scapat numai femeia

Victima a incercat sa scape cu viata, insa totul a fost in zadar. In momentul in care a ajuns la spital, starea sa era extrem de grava. Cert este ca, din acest triunghi amoros, numai tanara a scapat oarecum cu bine. Sotul se afla la Spitalul Municipal Sighetu Marmatiei, la Sectia de Psihiatrie, in timp ce amantul nu se mai afla printre noi. Ucigasul se afla in expertiza, medicii de specialitate incercand sa stabileasca daca a avut sau nu discernamant atunci cand a comis fapta. Indiferent de raspuns, barbatul va fi inchis cativa ani.
"Din probele administrate pana in prezent, a rezultat ca a fost aplicata o singura lovitura, iar la scurt timp, cu toate ca s-a intervenit medical, victima a decedat. Cauza decesului, potrivit concluziilor preliminarii formulate in urma autopsiei, a fost hemoragia interna produsa de plaga taiata, intepata, penetranta, la nivelul rinichiului stang. In cauza, s-a dispus efectuarea in continuare a urmaririi penale fata de un suspect, persoana care nu are antecedente penale. Au fost administrate, in cauza, actele de urmarire penala dispuse de procurorul de caz

CITESTE SI:

CRIMA DIN BORSA: Autorul crimei a fost internat la Spitalul de Psihiatrie din Sighetu Marmatiei

Doi maramureseni si-au pierdut libertatea pentru infractiuni rutiere
Citeste
Alti doi contrabandisti s-au ales cu dosare penale: o femeie din Chiuzbaia si un barbat din Bistra
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.