Tinerii urmariti cu focuri de arma in maramures, rupti in bataie de un jandarm, desi erau incatusati

Tinerii urmariti cu focuri de arma in Maramures, rupti in bataie de un jandarm, desi erau incatusati, dupa o cursa de 60 de km. Cei doi nu au opus rezistenta, dar agentii care i-au scos din masina ii lovesc cu picioarele in cap, desi sunt intinsi pe jos. 

Doi tineri drogati au fost incatusati, astazi, dupa o urmarire de peste 60 de kilometri in care au intrat in plin intr-o masina a Politiei, iar agentii au tras mai multe focuri de arma.

Totul a inceput intr-o benzinarie din Baia Mare, acolo unde cei doi tineri, care s-ar fi aflat sub influenta substantelor interzise, au alimentat fara sa plateasca.

Politistii au organizat un blocaj rutier in zona localitatii Somcuta Mare, insa soferul Ford-ului a intrat in plin intr-o masina de Politie si a reusit sa isi continue deplasarea.

Sursa video – Observator Antena 1.ro.

Agentii au tras mai multe focuri de arma in plan vertical, dar si in masina fugarilor. In timpul umaririi, soferul a mai lovit alte doua masini.

Politistii au organizat un alt blocaj, in zona localitatii Ileanda din judetul Salaj, acolo unde i-au prins pe cei doi. Tinerii au coborat din masina si nu ao opus rezistenta. S-au intins pe asfalt, dar chiar cand erau incatusati de politisti, un jandarm incepe sa ii loveasca cu bocancul in cap.

Reactia Jandarmeriei Maramures

In urma imaginilor aparute in presa cu privire la jandarmul implicat in interventia pentru imobilizare a unor persoane, facem urmatoarele precizari:

Astazi, in jurul orei 12:30, o patrula mixta formata dintr-un politist si un jandarm, a urmarit in trafic un autoturism, care nu s-a supus somatiilor si recomandarilor echipajului mixt. Autoturismul a fost oprit, in cele din urma, in localitatea Ileanda, din judetul Salaj si persoanele au fost imobilizate.

In momentul de fata, comanda Inspectoratului de Jandarmi Judetean Maramures a demarat o verificare preliminara, privind modul de actiune al subofiterului jandarm, iar in functie de rezultatul verificarilor, se vor lua toate masurile conform prevederilor legale.

Sursa text, foto si video – Observator Antena 1.ro.

CITESTE SI:

https://vasiledale.ro/2019/09/07/exclusivitate-foto-urmariri-si-focuri-de-arma-pe-dn1c-somcuta-mare-ileanda-masina-de-politie-si-alte-doua-vehicule-distruse-in-trafic-suspectii-incatusati/

VIDEO
Citeste
Lectii de siguranta, predate copiilor in mall-ul baimarean
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.