Tinerii din mediile defavorizate au sansa sa-si obtina permisul de conducere gratuit

PROGRAM SOCIAL  Fundatia Pentru Comunitate acopera costurile scolii de soferi pentru tineri din medii defavorizate, carora existenta permisului de conducere este un avantaj sau o conditie la angajare, ori in indeplinirea sau extinderea atributiilor de serviciu. Categoriile B, C, D, tractoare agricole si forestiere, tramvai, troleibuz.

Se pot inscrie tineri din mediile defavorizate, cu varsta intre 18-25 ani, care:

  • Sunt la inceputul carierei profesionale, si/sau
  • Doresc sa ocupe un loc de munca, si la angajare este o conditie sau un avantaj existenta permisului de conducere,
  • Au un loc de munca / se afla in activitate, si permisul de conducere ar fi un instrument benefic in indeplinirea si/sau extinderea atributiilor de serviciu,
  • Au permis de conducere, dar pentru ocuparea unui loc de munca sau indeplinirea atributiilor de serviciu este o conditie sau un avantaj existenta permisului de conducere categoria C, D, tractoare agricole sau forestiere, troleibuze, tramvaie,
  • Din alte motive doresc sa obtina permis de conducere, dar nu au posibilitati materiale pentru acoperirea cheltuielilor aferente.

In cadrul celor trei editii ale programului de pana acum, 51 de tineri au obtinut permis de conducere, si alti 38 de beneficiari sunt programati pentru sustinerea examenului sau se afla in diferite faze ale cursurilor scolii de soferi.

Inscrieri pana in 25 ianuarie 2019.

Detalii si formular de inscriere: http://pentrucomunitate.ro

 

Comunicat de presa Fundatia Pentru Comunitate

Accident pe dn18 in moisei
Citeste
Aproximativ 2 milioane de persoane au tranzitat frontiera in perioada sarbatorilor de iarna
Citeste
Articol preluat de pe actualmm.ro. Citeste tot articolul aici.