Tigari transportate cu drona din ucraina

Politistii de frontiera din cadrul I.T.P.F. Sighetu Marmatiei au descoperit si confiscat 200 pachete cu tigari de provenienta ucraineana, marfa ce a fost trecuta ilegal peste frontiera din Ucraina in Romania, cu ajutorul unui aparat de zbor de mici dimensiuni, posibil drona.

In data de 13.09.2019, in jurul orei 00.30, politistii de frontiera din cadrul Sectorului P.F. Sarasau – I.T.P.F. Sighetu Marmatiei au sesizat, in zona de responsabilitate, un zgomot produs de un aparat de zbor de mici dimensiuni, specific unei drone, care a traversat frontiera din Ucraina in Romania.

Imediat, s-a procedat la monitorizarea traseului aparatului de zbor si cercetarea zonei, fiind descoperit, in zona de frontiera, un colet de mici dimensiuni cu tigari de provenienta ucraineana.

In cel mai scurt timp, s-a luat masura informarii autoritatilor ucrainene despre eveniment, in vederea cercetarii in comun a cazului.

In urma inventarierii coletului, a rezultat cantitatea de 200 pachete cu tigari de provenienta ucraineana, in valoare de aproximativ 2.400 lei, care au fost ridicate in vederea confiscarii.

In cauza, politistii de frontiera fac cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de contrabanda, precum si pentru depistarea persoanelor implicate in activitatea infractionala, la final urmand a fi luate masurile legale ce se impun.

La multi ani, dragi pompieri!
Citeste
Prognoza meteo pentru 13 septembrie
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.