Tigari in valoare de 75

Politistii de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Sighetu Marmatiei au descoperit si confiscat peste 6.400 pachete cu tigari de provenienta ucraineana, marfa ce urma sa ajunga pe piata neagra de desfacere din zona.

Azi dimineata, in jurul orei 02.00, la nivelul Sectorului Politiei de Frontiera Sighetu Marmatiei s-a desfasurat o actiune pe linia combaterii contrabandei cu tigari in zona de responsabilitate.

Astfel, un echipaj mobil al politiei de frontiera a identificat, pe raza localitatii Bocicoiu Mare, jud. Maramures, un autoturism marca Volkswagen Golf, in care au putut fi observate mai multe colete cu tigari.

La fata locului a fost solicitata o echipa de interventie care a procedat la cercetarea zonei, astfel, in apropiere, a fost descoperita o persoana de sex masculin, care se ascundea in scara unui bloc si care nu isi justifica prezenta in zona.

Persoana in cauza si masina au fost duse la sediul politiei de frontiera pentru continuarea cercetarilor, unde in urma inventarierii tigarilor descoperite a rezultat cantitatea de 6.430 pachete de provenienta ucraineana, a caror valoare se ridica la suma de 75.300 lei.

In cauza, politistii de frontiera efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de contrabanda si la finalizarea acestora urmand a fi dispuse masurile legale care se impun.

Prognoza de Revelion: Anuntul ANM legat de ninsori si un strat nou de zapada
Citeste
Banda de hoti de masini din Baia Mare, destructurata de politisti
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.