Tigari de contrabanda depistate de flerul cainelui vis

Azi noapte a fost din nou tura lui Vis. A intrat de serviciu la ora 20.00, impreuna cu conductorul sau, agent sef adjunct Titoc Alin si au inceput sa patruleze pe raza municipiului Baia Mare.

La un moment dat, cand au ajuns pe bulevardul Republicii, in zona unei piete agroalimentare, Vis s-a oprit langa un autoturism. Flerul patrupedului a dat si de aceasta data roade. In urma "perchezitiei olfactive" Vis i-a semnalizat conductorului sau ca in acel autoturism ar putea fi tutun.

In consecinta, au fost solicitati si au intervenit politistii Serviciului de Investigare a Criminalitatii Economice. A fost dispusa efectuarea unei perchezitii a autoturismului in urma careia a fost descoperit un bax de tigari care trebuiau supuse unui regim vamal si care proveneau din contrabanda. Echipa de cercetare a stabilit ca proprietarul vehiculului este o femeie de 64 de ani, domiciliata in Baia Mare.

Tigarile au fost ridicate si indisponibilizate, iar in cauza a fost intocmit dosar penal si se continua cercetarile in vederea identificarii si tragerii la raspundere a tuturor participantilor la activitatea infractionala.

Contrabandisti, v-am promis: Voi NU MAI SCAPATI DE VIS!

In asteptarea vremurilor bune: Salvamontistii maramureseni fac lucrari de intretinere a traseelor turistice din judet
Citeste
Spaima contrabandistilor: cainele politist Vis a descoperit un bax cu tigari de contrabanda in masina unei baimarence
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.