Tigari de contrabanda aduse de maramureseni cu tir-urile din ucraina

In aceste momente pe sensul de intrare in Vama Halmeu este agitatie maxima. Doua autotrenuri inmatriculate in Maramures sunt verificate la sange de lucratorii vamali si politistii de frontiera.

Un autotren este incarcat cu masa lemnoasa iar celalalt cu baxuri intregi de cizme. Din informatiile noastre in primul camion, cel cu lemn, ar fi fost taiat sasiul autotrenului si acolo ar fi fost ascunse tigarile de contrabanda.

In cel de-al doilea transport tigarile ar fi fost ascunse in miile de perechi de cizme din baxurile transportate.

Cititorul nostru ne-a spus ca intreaga cantitate de tigari ar fi fost descoperita cu ajutorul cainelui special antrenat pentru astfel de situatii al lucratorilor vamali din Halmeu.

Sa mai spunem doar si ca unul dintre soferi ar fi din Borsa, judetul Maramures.

ACTUALIZARE

"Avem un caz in desfasurare in PTF Halmeu. Este vorba de un autotren incarcat cu material lemnos in care au fost gasite tigari. In momentul in care se vor finaliza cercetarile va vom furniza datele care se pot face publice" a declarat Iulia Stan, purtator de cuvant al ITPF Sighetu Marmatiei.

preluare baiamare24.ro.

Unde vor fi amplasate aparatele radar duminica, 14 aprilie, pe drumurile din Maramures
Citeste
Colectare de produse alimentare, farfurii, tacamuri si produse de curatat in Baia Mare, pentru Adapostul Fundatiei de Voluntari Somaschi
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.