TENTATIVA DE CRIMA INGROZITOARE INTR-UN MAGAZIN DIN DRAGOMIRESTI / ACTUALIZARE: Un barbat a injunghiat o vanzatoare apoi si-a taiat gatul sub privirile unui localnic (FOTO, VIDEO)

Azi, la ora 14.27, politistii din Dragomiresti au fost sesizati prin SNUAU 112 cu privire la un eveniment produs la un magazin de pe raza orasului, unde doua persoane au fost ranite.

La fata locului au intervenit de urgenta politistii din oras si personalul medical, care a constatat decesul uneia dintre cele doua persoane, un barbat in varsta de 40 de ani, necasatorit.

Cadavrul acestuia a fost transportat la morga spitalului in vederea efectuarii necropsiei si stabilirii cu exactitate a cauzei mortii.

Conform informatiilor noastre incidentul s-a petrecut intr-n magazin alimentar din Dragomiresti. Femeia, vanzatoare in magazin, casatorita, a fost injunghiata in stomac de barbat deocamdata nu se stie din ce motive.

Incidentul a fost vazut de un sofer aflat in trafic. Cel de la volan a oprit imediat si a incercat sa ii acorde primul ajutor femeii, sunand la 112. In acel moment barbatul efectiv si-a taiat gatul sub privirile ingrozite ale celui care oprise.

Actualizare

Cei doi, conform spuselor satenilor, se pare ca ar fi avut o relatie. Femeia, casatorita si mama a doi copii, i-ar fi promis barbatului care fusese plecat la munca in strainatate ca la intoarcere vor fi impreuna. Acesta a revenit in tara in urma cu 16 zile, doar ca 14 zile a stat in izolare la domiciliu. Dupa ce iesit din izolare, respectiv doua zile, barbatul a fost mai tot timpul beat. Azi a mers la magazin cu bicicleta pentru a discuta cu femeia. Aceasta l-a vazut prin vitrina si a iesit afara. Acolo au avut un schimb de replici dure, iar barbatul a injunghiat-o practic in strada. Incidentul a fost vazut de un participant la trafic, care a oprit imediat, a luat-o pe femeie in masina lui pentru a o transporta la Centrul de Permanenta din Dragomiresti.

In timp ce femeia era urcata in masina, agresorul si-a taiat gatul din doua miscari. Intreg incidentul socant a fost surprins de o camera de supraveghere amplasata in zona.

Articolul TENTATIVA DE CRIMA INGROZITOARE INTR-UN MAGAZIN DIN DRAGOMIRESTI / ACTUALIZARE: Un barbat a injunghiat o vanzatoare apoi si-a taiat gatul sub privirile unui localnic (FOTO, VIDEO) apare prima data in Stiri din Maramures - Vasile Dale.

Soc pentru romani din septembrie! Preturile alimentelor explodeaza
Citeste
FOTO: Un sofer beat a intrat cu masina intr-o terasa la Somcuta Mare
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.