Temperaturile scad treptat in Maramures

PROGNOZA METEO  Incepem saptamana cu temperaturi ridicate pentru luna februarie. Luni avem valori de 15,16 grade in sud si prin centru.

In nordul Transilvaniei si prin Maramures vremea se schimba. Duminica au fost 14 grade, luni, cel mult 11, iar norii vor acoperi majoritatea zonelor. La noapte se mai raceste si minimele tind spre zero grade. In vestul tarii va fi vreme inchisa, se raceste si o sa ploua din cand in cand. Temperaturile scad chiar si cu 12 grade fata de ziua trecuta.

Luni scad temperaturile prin tinuturile vestice, dar aerul cald persista in sud si prin centru. Ploile apar tot in vestul tarii, iar in sud si est, ceata si burnita pot persista.

Marti se mai raceste putin, dar prin centru si sud avem inca vreme calda. Atmosfera va fi mohorata, cu ploi locale in jumatatea vestica, si conditii de burnita in rest. Vantul prinde putere in Muntenia si Dobrogea.

Miercuri ne-asteapta alta zi inchisa si umeda, cu ploi slabe prin sud, dar si ceva lapovita in noaptea urmatoare. Nu scapam nici de ceata, iar prin sud-est vantul va mai avea unele intensificari.

Joi se pare ca se regleaza regimul termic. Ajungem la normal cu temperaturile, iar norii acopera majoritatea zonelor. Precipitatiile vor fi rare, dar o sa avem ceata cu burnita sau fulguieli. Noaptea, mercurul din termometre scade sub zero grade peste tot.

 

Sursa: ProTV

Azi ploua pe ici-pe colo, maine pe arii relativ extinse
Citeste
"Cum se dovedeste vinovatia?"- dezbatere cu toate partile dintr-un proces
Citeste
Articol preluat de pe actualmm.ro. Citeste tot articolul aici.