Temperaturi de pana la 6 grade celsius, inregistrate in Maramures

IULIE CU IZ DE FEBRUARIE  Valul de aer rece care a inundat Romania zilele trecute si, datorita temperaturilor foarte ridicate existente in tara a produs furtuni violente, incepe acum sa isi faca simtita prezenta si la nivel de temperaturi.

Astfel, din una dintre cele mai calduroase luni din an, iulie s-a transformat intr-un fel de primavara, cu temperaturi dimineata care au scazut drastic fata de zilele trecute, diferenta fiind in unele locuri chiar si de 20 de grade celsius.

In Maramures, in dimineata zilei de 9 iulie s-au inregistrat temperaturi extrem de scazute pentru aceasta perioada a anului. Spre exemplu, la Targu Lapus s-au inregistrat nu mai mult de 9 grade in jurul orei 8:00. In zona Borsa, in Muntii Rodnei, la lacul Iezer s-a inregistrat o temperatura de 6 grade celsius.

Foto: Facebook/ Prognoze Meteo

Potrivit meteorologilor, temperaturile scazute vor persista in mare parte din tara, printre care si judetul nostru, cel putin pana saptamana viitoare. Se vor inregistra in medie, in Maramures, maxime de pana la 21 de grade ziua si 8-9 grade celsius noaptea.

Vremea va ramane in general deschisa in judes, sanse de ploaie fiind destul de mari in weekend.

ActualMM

Conducta de apa sparta la Sacalaseni
Citeste
Localitatea Sacalaseni ramane azi fara apa timp de cateva ore
Citeste
Articol preluat de pe actualmm.ro. Citeste tot articolul aici.