TEDI: Program national derulat online cu copiii maramureseni, din 27 de scoli

Programul national Scoala Sigurantei TEDI, adresat elevilor de clasa I, continua cu a VI-a editie. Cu toate ca anul acesta portile scolilor sunt inchise el s-a adaptat perioadei pe care o parcurgem si se intalneste cu copiii maramureseni, din 27 de scoli, in mediul online.

Aici, prin activitatile si jocurile distractive concepute pentru ei, cu sprijinul partenerului MASPEX Romania si prin intermediul cadrelor didactice si a politistilor de prevenire, TEDI ii ajuta pe copii sa-si insuseasca cunostintele despre circulatia rutiera, despre modalitatile de evitare a pericolelor si modalitatile de petrecere a timpului liber in siguranta, atat acasa, cat si la scoala sau la joaca.
La nivelul judetului politistii de prevenire s-au intalnit in mediul online cu peste 100 de copii, cu care au discutat despre siguranta lor acasa si in mediul online.
Programul continua si cu alte teme de interes pentru copii, iar politistii de prevenire vor sprijini cadrele didactice in derularea activitatilor pe tot parcursul anului scolar.
Tedi – Scoala Sigurantei" este un program educational care se inscrie in initiativa remarcabila a imbunatatirii sigurantei celor mici din clasa I. Programul este initiat de firma Maspex Romania si brandul Tedi, impreuna cu Ministerul Educatiei Nationale si Ministerul Afacerilor Interne prin Politia Romana.

Articolul TEDI: Program national derulat online cu copiii maramureseni, din 27 de scoli apare prima data in Stiri din Maramures - Vasile Dale.

Targ de Craciun caritabil organizat in Parcul Mara
Citeste
PRIMARIA BAIA MARE: Lucrari de toaletare a arborilor pe mai multe strazi
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.