Targ de Craciun caritabil organizat in Parcul Mara

Este pentru prima data cand se organizeaza un astfel de targ caritabil, cu ocazia sarbatorilor de iarna, iar initiativa apartine primarului municipiului Baia Mare, Catalin Chereches.

Asociatiile si fundatiile din Baia Mare vor scoate la vanzare diverse produse handmade in cadrul Targului de Craciun din Parcul Mara. Banii stransi vor fi directionati spre lucrurile care sunt necesare persoanelor cu dizabilitati, incluse in programele acestor fundatii si asociatii.

In acest sens, in Parcul Mara vor fi zece casute din lemn, unde personalul de la ASSOC, CASPEV, ESPERANDO si ROTARACT va scoate la vanzare produse specifice sarbatorilor de iarna, obiecte handmade, dulciuri, ceai cald, vin fiert etc.

In urma parteneriatului incheiat intre ASSOC, ROTARACT si Centrul "Lucian", acesta din urma se va implica in activitatile din cadrul targului, cu resursa umana. Facem precizarea ca o parte din bani vor fi donati acestui centru si vor fi folositi pentru necesitatile zilnice pe care le au persoanelor cu dizabilitati.

In ceea ce priveste Targul de Craciun din centrul istoric al orasului, aici vor fi 12 casute cu produse artizanale si alimentare.

Va reamintim faptul ca sambata, 5 decembrie 2020, la ora 18.00, se aprind luminile pe bradul baimarenilor, se inaugureaza caruselul copiilor si se deschid cele doua targuri de Craciun. Tot sambata se aprind luminile si pe Bulevardul Unirii, toate podurile si sensurile giratorii din municipiul Baia Mare.

Sursa foto: Primaria Baia Mare

Articolul Targ de Craciun caritabil organizat in Parcul Mara apare prima data in Stiri din Maramures - Vasile Dale.

Restrictii dure de sarbatori pentru italieni. Nu au voie sa calatoreasca in alte regiuni si nici la casele de vacanta
Citeste
TEDI: Program national derulat online cu copiii maramureseni, din 27 de scoli
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.