Tanarul maramuresean care si-a omorat prietenul in bataie a fost arestat

CRIMA DE LA VISEU   Un tanar de 25 de ani a fost arestat de Tribunalul Maramures, sub acuzatia de lovituri cauzatoare de moarte, fiind acuzat ca si-a batut un prieten pana cand acesta a murit. In plus, Razvan Ciuban este acuzat ca nu a solicitat interventia echipajelor medicale pentru a-l ajuta pe barbatul care se afla in stare de inconstienta, scrie EVZ.ro.

Potrivit judecatorilor de la Tribunalul Maramures, in dosarul de lovituri cauzatoare de moarte "exista indicii temeinice care sa justifice presupunerea ca inculpatul, in seara zilei de 03.01.2020, aflat impreuna cu doi prieteni la locuinta unuia dintre acestia din Viseu de Sus, pe fondul consumului de alcool si al unor discutii in contradictoriu avute cu victima, a lovit-o in mod repetat cu palmele si cu pumnii in zona capului si i-a aplicat lovituri cu picioarele in zona toracelui si a abdomenului, lovituri care au avut ca urmare decesul acesteia.

Ulterior, in noaptea de 03/04.01.2020, inculpatul a sustras din locuinta altei persoane doua telefoane mobile. Infractiunile de loviri sau vatamari cauzatoare de moarte si furt calificat sunt pedepsite cu inchisoare de la 6 la 12 ani, respectiv cu inchisoare de la 3 la 10 ani. Hotararea Tribunalului Maramures poate fi contestata in termen de 48 de ore de la pronuntare", precizeaza Tribunalul Maramures, conform EVZ.ro.

Dupa ce a comis crima, Ciuban a disparut de la fata locului. Cel care a sunat la 112 este proprietarul casei, care a gasit victima in stare de inconstienta.

Razvan Ciuban a fost condamnat in 2015, de Curtea de Apel Cluj la doi ani si cinci luni de inchisoare, pentru alte fapte penale, si a fost eliberat conditionat in 2017, avand interdictie de a mai comite alte fapte penale, in caz contrar urmand sa execute si restul de pedeapsa care a ramas neexecutata din pedeapsa aplicata de judecatorii clujeni.

Sursa info si foto: EVZ.ro

Vremea si drumurile in 16 ianuarie
Citeste
Un maramuresean a ajuns la spital dupa ce a cazut de pe bicicleta
Citeste
Articol preluat de pe actualmm.ro. Citeste tot articolul aici.