Tanarul de 20 de ani mort in tragicul accident feroviar din Fersig a fost condus acasa de familie si prieteni

Adaugat in categoria Eveniment
tanarul-de-20-de-ani-mort-in-tragicul-accident-feroviar-din-fersig-a-fost-condus-acasa-de-familie-si-prieteni.jpg

ALAI DE MIRE PENTRU DANUT Alai de mire pentru Danut, tanarul de 20 de ani mort la Fersig, in Maramures. BMW-ul lui a fost strivit de tren si baiatul n-a avut nicio sansa sa supravietuiasca. Adus in casa parinteasca de la morga din Baia Mare, tanarul a fost insotit tot drumul de zeci de prieteni, intr-un adevarat alai ca pentru un mire.

Danut Ionut a fost adus in casa parintilor sai, la Satulung, in Maramues, insotit de zeci de prieteni pe drumul de la morga din Baia Mare spre capela din comuna. Tanarul a murit vineri la Fersig, dupa ce BMW-ul pe care il conducea a fost zdrobit de trenul Baia Mare Bucuresti.

Oamenii care l-au apreciat i-au facut o primire pe care nu poti sa o descrii in cuvinte. Trupul neinsufletit al lui Danut a ajuns in Fersig, dupa ce specialistii de la Medicina Legala au efectuat necropsia.

Este incredibila solidaritatea de care au dat dovada prietenii lui Danut. La volanul masinilor proprii, acestia au asteptat convoiul venit din Baia Mare, la intrarea in Fersig.

De aici, Danut a fost insotit de prietenii sai pana la capela, de unde luni va pelca pe ultimul drum. Alaiul a fost ca pentru un mire, cum spune traditia. Tanarul din Fersig era la Centrul Universitar Nord Baia Mare – Facultatea de Inginerie si mergea sa dea o restanta la un examen.

Sursa: Observator Antena 1.ro

alai-de-mire-pentru-tanarul-de-20-de-ani-care-a-murit-in-accidentul-feroviar.jpg alai-de-mire-pentru-tanarul-de-20-de-ani-care-a-murit-in-accidentul-feroviar-1.jpg alai-de-mire-pentru-tanarul-de-20-de-ani-care-a-murit-in-accidentul-feroviar-2.jpg
Alai de mire pentru tanarul de 20 de ani, care a murit in accidentul feroviar
Citeste
urmarire-cu-mascati-in-baia-mare-un-sofer-beat-la-volan-a-incercat-sa-scape-de-politisti-insa-a-avut-ghinion.jpg
URMARIRE CU MASCATI IN BAIA MARE -Un sofer beat la volan a incercat sa scape de politisti, insa a avut ghinion
Citeste