Tanarul care s-a trezit in mijlocul padurii la lacul albastru ar fi un medic rezident din suceava

Revenim cu informatii noi referitoare la cazul prezentat in exclusivitate de noi in cursul zilei de ieri, 24 iunie.

Va reamintim ca doi turisti au sunat la 112 si au anuntat faptul ca in zona Lacului Albastru din Baia Sprie au gasit un tanar care prezenta mai multe leziuni si urme de sange pe corp si era dezorientat. Mai mult, acesta le-a povestit ca s-ar fi trezit in miez de noapte in mijlocul pustietatii, intr-o groapa din care ar fi reusit sa iasa abia spre dimineata.

Astazi, politistii, prin biroul de presa al IPJ Maramures, ne-au confirmat faptul ca "persoana gasita in zona Lacului Albastru a fost identificata de politistii de investigatii criminale. Este vorba despre un tanar in varsta de 28 de ani, din Falticeni, judetul Suceava. Cercetarile continua pentru clarificarea situatiei acestuia".

Conform unor informatii neconfirmate oficial, acesta ar fi medic rezident la un spital de pe raza judetului Suceava. Deocamdata nu se stie ce cauta in judetul Maramures si nici cum a ajuns in zona Lacului Albastrul.

Sa mai spunem doar ca asupra lui au fost gasite bonuri valorice pe care le primeste un donator de sange de la Centrul de Transfuzie Sangvina Baia Mare. Medicii urmeaza sa le spuna politistilor daca barbatul a consumat sau nu substante interzise. Cert este faptul ca acesta nu a fost victima vreunei infractiuni.

Citeste si https://www.vasiledale.ro/2019/06/24/exclusivitate-galerie-foto-un-tanar-sustine-ca-s-a-trezit-intr-o-groapa-in-mijlocul-padurii-nu-stie-cine-este/

Atentie baimareni, sunteti in pericol!
Citeste
Ziua Drapelului National sarbatorita in Baia Mare
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.