Tanarul care s-a izbit cu motocicleta de o autoutilitara a decedat

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Politiei Romane informeaza ca traficul rutier este oprit pe DN 18 Ciocanesti – Sighetu Marmatiei, la kilometrul 153, in zona localitatii Borsa, judetul Maramures, unde a avut loc un accident rutier in care au fost implicate o autoutilitara si o motocicleta.

In urma impactului, motociclistul a fost ranit grav, fiind transportat la spital pentru ingrijiri medicale. Traficul este blocat in ambele sensuri de mers.

La fata locului se desfasoara cercetari pentru stabilirea cauzelor si imprejurarilor producerii evenimentului rutier.

Actualizare

Traficul a fost blocat pentru aproximativ o jumatate de ora, dar a fost reluat. Un motociclist de 19 ani a vrut sa efectueze o depasire si a intrat in coliziune cu un autoturism al carui sofer a virat la stanga. Motociclistul e grav ranit. Cercetarile continua.

***

Din pacate, motociclistul implicat in accidentul de pe strada Moldovei din Borsa, a decedat. Acesta a fost transportat la morga spitalului in vederea efectuarii necropsiei.

In urma verificarilor efectuate de politisti s-a constatat ca in momentul producerii accidentului tanarul nu purta casca de protectie, ca avea permisul de conducere retinut si ca motocicleta era neinmatriculata.

Soferul autoturismului implicat in accident, un barbat de 47 de ani, din Borsa, a fost testat cu aparatul etilotest si nu se afla sub influenta alcoolului.

Patru barbati arestati dupa ce au ranit si schingiut un cal, pentru a-l folosi la braconaj. Animalul a fost gasit mort
Citeste
Incep lucrarile pentru zone de SPA si Agrement Acvatic pe Campul Tineretului
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.