Tanara de 20 de ani, retinuta pentru distrugere prin incendiere

O tanara de 20 de ani din Somcuta Mare a fost retinuta pentru 24 de ore de politisti, fiind cercetata pentru comiterea infractiunii de distrugere prin incendiere.

Ieri, 17 septembrie, la ora 14.45, Politia Somcuta Mare a fost sesizata despre faptul ca la un imobil de pe strada Miresului a izbucnit un incendiu. La fata locului s-a deplasat un echipaj de pompieri, care a lichidat focul. In urma verificarilor efectuate, s-a stabilit faptul ca incendiul a fost provocat intentionat de catre o persoana care, profitand de neatentia proprietarului, a patruns in locuinta, a stropit cu benzina doua canapele si le-a dat foc. Din fericire, nicio persoana nu a fost ranita. Persoana banuita de comiterea faptei a fost identificata si retinuta de politisti, aceasta fiind depusa la Centrul de retinere si arest preventiv al I.P.J. Maramures.

Anterior producerii acestui incident, la ora 12:30, la acelasi imobil a fost sesizata distrugerea geamurilor si a usii de acces in locuinta. Pentru aceste distrugeri politistii cerceteaza trei barbati cu varste intre 24 si 42 de ani din Somcuta Mare.

Citeste si https://vasiledale.ro/2019/09/17/exclusiv-somcuta-mare-patru-tineri-au-ajuns-la-spital-dupa-o-bataie-pe-calea-miresului-a-fost-nevoie-de-interventia-mascatilor-azi-o-casa-a-fost-incendiata/

Militarii si preotii baimareni au donat sange
Citeste
CUPA ROMANIEI, judet
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.