Tanar violent, retinut de politisti pentru 24 de ore

In seara de marti, 27 august, in jurul orei 21.00, politistii din cadrul Sectiei 3 Politie Rurala Farcasa au fost solicitati sa intervina in localitatea Tamaia, la un scandal intre mai multe persoane.

Echipajul de ordine si siguranta publica a intervenit la scurt timp pentru aplanarea starii conflictuale. La fata locului s-a constatat ca mai multe persoane erau agresive, iar muzica era la volum mare. In momentul sosirii echipajului de politie, un tinar, care se afla sub influenta bauturilor alcoolice, a devenit violent, a inceput sa ameninte si sa arunce cu sticle atat in politisti cat si in celelalte persoane care se aflau in acel loc.

Tanarul, de 22 de ani, a fost imobilizat, incatusat si condus la sediul politiei, unde a continuat sa ameninte cu acte de violenta. In baza probatoriului administrat, acesta a fost retinut pentru 24 de ore si depus in Centrul de Retinere si Arestare Preventiva, I.P.J. Maramures.

In cursul zilei de azi, acesta urmeaza a fi prezentat instantei cu propunere de arestare preventiva.

Politistii au intocmit dosar penal si continua cercetarile sub aspectul comiterii infractiunilor de tulburarea ordinii si linistii publice si ultraj.

ACTUALIZARE

Tanarul de 22 de ani, din Tamaia, retinut de politisti pentru 24 de ore pentru comiterea infractiunilor de tulburarea ordinii si linistii publice si ultraj, a fost prezentat instantei, care a dispus arestarea sa preventiva.

Ordin de protectie provizoriu si internare pentru agresor, la valea chioarului
Citeste
Apartament jefuit in miez de noapte
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.