Tanar sechestrat si batut pentru ca a avut curajul sa-si ceara banii pentru munca prestata la hotel castel transilvania

Un scandal monstru a avut loc in aceasta seara la Hotelul Transilvania din Baia Mare. Un tanar ar fi fost lovit si tinut fara voia lui de angajatii firmei care asigura securitatea complexului hotelier. A intervenit si politia municipiului Baia Mare care a deschis un dosar penal pentru comiterea a trei infractiuni.

In cele ce urmeaza va prezentam faptele care s-ar fi intamplat in interiorul complexului baimarean relatate de partea vatamata si de tatal acestuia. "Fiul meu a muncit acolo de o luna si ceva. Marti ar fi trebuit sa primeasca salariul, dar nu a fost asa. I s-a spus sa mearga astazi dupa amiaza dupa bani. A mers, dar a primit doar pumni. M-a sunat si mi-a spus ca nu va primi nici astazi salariul. M-a pus pe speaker si l-a rugat pe administratorul de acolo sa il plateasca asa cum este normal. Am mers acolo si am vorbit foarte calm. Eram impreuna cu angajatul meu. El a vazut cand l-a tras efectiv intr-un birou. Cand sa ies din curte am vazut doua masini de la firma de securitate ca vin in viteza. L-am sunat pe fiul meu si mi-a spus ca este sechestrat si ca nu il lasa sa plece. Apoi nu mi-a mai raspuns la telefon. Am aflat apoi ca i-au luat telefonul si l-au aruncat in apa. Acolo l-au pus in genunchi si l-au lovit.

Am sunat la 112 si am solicitat interventia lor. Un echipaj a venit si cand au ajuns fiul meu era tot acolo. Era plin de sange si lovituri. Am aflat ca si cei de la firma de securitate ar fi sunat la 112 sa anunte existenta unui scandal la hotel, dar la 7 minute dupa ce eu deja am anuntat ce se intampla cu fiul meu. Nu se poate asa ceva. Este inadmisibil.

Maine mergem la medicul legist si la Inspectoratul Teritorial de Munca. Plangerea la politie am facut-o deja. Ei deja au deschis un dosar penal pentru comiterea a trei infractiuni. De la sediul politiei am mers la spital pentru ca i s-a facut rau", ne-a declarat Ovidiu Bayza, tatal tanarului agresat care ar fi muncit ca barman la hotelul baimarean.

Vom reveni si cu puncte de vedere oficiale din partea IPJ Maramures. Speram sa avem si punctele de vedere ale celorlalte parti implicate in acest regretabil incident.

Filme ce se pot vedea sub stelele de vineri seara
Citeste
Batut si sechestrat pentru ca si-ar fi cerut salariul
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.