Tanar satmarean, retinut pentru trafic de droguri

Adaugat in categoria National
tanar-satmarean-retinut-pentru-trafic-de-droguri.jpg tanar-satmarean-retinut-pentru-trafic-de-droguri-1.jpg tanar-satmarean-retinut-pentru-trafic-de-droguri-2.jpg

La data de 31 august a.c., politistii specializati in combaterea criminalitatii organizate din Satu Mare, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. – B.T., au prins in flagrant delict un tanar, de 20 de ani, din municipiul Satu Mare, in timp ce vindea droguri de mare risc.

In fapt, politistii au desfasurat o actiune pe raza municipiului Satu Mare pentru destructurarea unei grupari specializate in comercializarea de droguri de risc si de mare risc.

Astfel, s-a efectuat o actiune de prindere in flagrant, pe strada Cerbului, din municipiul Satu Mare, in momentul in care un tanar de 20 de ani, din municipiul Satu Mare, a incercat sa vanda 449 de comprimate MDMA , droguri de mare risc.

Totodata, politistii au stabilit faptul ca drogurile urmau sa fie valorificate in zona cluburilor si discotecilor din municipiul Satu Mare cu preturi ce variau intre 45 de Ron si 120 de Ron, comprimatul.

In urma audierii persoanei in cauza, procurorul de caz a emis ordonanta de retinere pentru 24 de ore, urmand sa fie prezentat instantei de judecata, cu propunere de arestare preventiva.

video
Citeste
FOTO
Citeste