Tanar in soc anafilactic pe Creasta Cocosului

ACTIUNE DE SALVARE Salvamontistii maramureseni deafasoara chiar in aceste momente o actiune de salvare contracrobometru. Salvatorii au fost anuntati de faptul ca un tamar de 29 de ani, aflat pe drumul dintre Varful Gutai si Creasta Cocosului ar fi intrat in soc anafilactic dupa ce a fost intepat de o insecta.

Starea generala a tanarului este precara, acesta umflandu-se si avand stari puternice de greata si varsaturi.

Doua echipe de prim raspuns, impreuna cu o echipa special medicalizata, una din Cavnic si una din Baia Mare, se deplaseaza in aceste momente spre locul in care se afla barbatul.

 

ACTUALIZARE:

 

Misiunea salvatorilor maramureseni s-a incheiat cu succes. Tanarul de 29 de ani a fost stabilizat, urcat in elicopterul SMURD si trabsportat la Spitalul Judetean din Baia Mare.

Primii care au ajuns la locatia victimei au fost echipa de prim raspuns a salvamontistilor si un echipaj SMURD. Desi s-a pierdut timp pretios, echipajele fiind nevoite sa mearga pe jos, acestia au reusit sa-l stabilizeze pe barbatul care se afla intr-o stare grava, pana la venirea elicopterului de la Targu Mures.

"Multumim colegilor de la Smurd, celor doua doamne medic si asistenta, STS pentru claritate si informare rapida, colegului nostru Adi David, seful comisiei aero al Salvamont Romania si echipajului elicopterului Smurd 340″, a fost mesajul salvamontistilor.

ActualMM

Foto: arhiva

Noi imagini din timpul perchezitiilor din Viseu de Sus. S-a intervenit cu un elicopter
Citeste
Italia: O fata de 20 de ani a fost gasita moarta pe un camp. Avea un portofel cu documente romanesti
Citeste
Articol preluat de pe actualmm.ro. Citeste tot articolul aici.