Tanar din curtuius, venit din italia, suspectat de familie ca ar avea coronavirus, ar fi incercat sa se sinucida

Un tanar din Curtuius, comuna Valea Chioarului, a fost transportat cu izoleta la Spitalul de Boli Infectioase din Baia Mare, autospeciala fiind insotita de un echipaj de Politie.

Tanarul a venit acasa din Italia, dintr-o zona fara risc. Familia, speriata de de coronavirus, nu l-a primit in casa, tanarul fiind pe cale sa recurga la un gest extrem.

Tanarul nu se afla sub masura autoizolarii la domiciliu, starea de sanatate a acestuia fiind cat se poate de buna, spun autoritatile, care au decis transportarea sa cu o autospeciala cu izoleta.

ACTUALIZARE

Un tanar revenit recent din Italia, din localitatea Curtuiusu Mare, comuna Valea Chioarului a avut neintelegeri cu familia pentru ca a fost trimis sa locuiasca in podul casei. Tanarul nu era izolat la domiciliu, nu a revenit in tara din zone aflate in carantina sau din zona galbena. Este asimptomatic, dar datorita faptului ca in familie exista un bolnav cronic, acestia au decis sa il izoleze.

Tanarul, aflat in stare de ebrietate s-a certat cu membrii familiei, iar ulterior a mers in podul casei, de unde a postat pe o retea de socializare un mesaj prin care anunta ca se sinucide. Acest mesaj a fost vazut de prietena tanarului care a sunat familia.

Parintii tanarului au apelat Sistemul National Unic pentru Apeluri de Urgenta 112, iar la domiciliul familiei s-a deplasat echipa de interventie medicala, dar si echipaj de la politie. A fost transportat la Spitalul de Boli Infectioase si Psihiatrie din municipiul Baia Mare.

Tanarul aflat intr-o stare avansata de ebrietate a fost consultat de catre medicul infectionist si nu prezinta simptomatologie specifica Coronavirusului.

De asemenea, a fost consultat si de catre un medic psihiatru, care a decis ramanerea sub supraveghere si internarea acestuia in spital, spun reprezentantii CJSU Maramures,

credit foto: ActualMM.ro.

Un hotel din China folosit pentru carantina s-a prabusit. Sub daramaturi se afla 70 de persoane
Citeste
Tentativa de sinucidere a unui tanar din Curtuiusu Mare aflat in stare de ebrietate. A fost transportat la Spitalul de Boli Infectioase si Psihiatrie
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.