Tanar din baia mare, cu alcool la volan, cu permisul anulat, retinut de politisti pentru 24 de ore

Un tanar din Baia Mare, care avea permis de conducere anulat si 0,94 mg/l alcool pur in aerul expirat, a urcat la volanul unui autoturism si a acrosat un alt autovehicul. Acum este retinut pentru 24 de ore si cercetat in cadrul dosarului penal intocmit pe numele sau.

Sambata seara, in jurul orei 21:30, politistii au intervenit in localitatea Satu Nou de Sus, unde se aflau conducatorii a doua autoturisme care au fost implicate intr-un accident rutier, pe strada Vasile Lucaciu din municipiul Baia Mare.
Verificarile efectuate au relevat ca un baimarean de 28 ani, care a condus autoturismul pe strada Vasile Lucaciu, nu s-a asigurat la schimbarea benzii de circulatie, de pe banda intai pe banda a doua si a acrosat un autoturism condus regulamentar pe banda a doua, in aceeasi directie de mers, de un baimarean de 34 ani.
Tanarul de 28 de ani nu a oprit la locul accidentului, motiv pentru care a fost urmarit de conducatorul autoturismului acrosat pana in Satu Nou de Sus.
Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,94 mg/l alcool pur in aerul expirat, fiind condus la Spitalul Judetean de Urgenta "Dr. Constantin Opris" Baia Mare, unde i s-au prelevat probe biologice in vederea stabilirii alcoolemiei.
In urma verificarilor s-a constatat ca acesta are permisul de conducere anulat din anul 2017.
In baza probatoriului administrat, tanarul a fost retinut ieri pentru 24 de ore si urmeaza a fi prezentat instantei cu propunere de arestare preventiva.
Cercetarile continua sub aspectul savarsirii infractiunilor de conducere a unui vehicul sub influenta alcoolului si conducere de autoturism cu permisul anulat.

Sighetean agresiv, retinut pentru 24 de ore de politisti
Citeste
Feminin
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.