Tanar decedat dupa ce s-a izbit cu BMW-ul de un stalp

NENOROCIRE IN SIGHET   Un accident rutier dezastruos, cu doua autoturisme implicate, a avut loc azi-noapte, in jurul orei 4:00, in Sighetu Marmatiei. Din pacate, un tanar de numai 22 de ani a murit.

Potrivit ISU Maramures, in accident au fost implicate doua autoturisme. Momentan nu se stie exact cum s-a produs accidentul, cert este ca una dintre masini, un autoturism marca BMW a lovit un stalp de electricitate, apoi o conducta de gaz, apoi s-a rasturnat pe plafon in afara carosabilului.

In urma accidentului, soferul autoturismului marca BMW, un tanar de numai 22 de ani, a decedat. Vom reveni cu amanunte.

ACTUALIZARE:

Investigatiile efectuate pana in acest moment de politisti au relevat ca un tanar de 22 de ani, din comuna Sarasau, care conducea pe strada Faget din Sighetu Marmatiei, intr-o curba la dreapta a incalcat marcajul continuu si a intrat in depasirea unui autoturism condus de un alt tanar de 24 de ani, din Sighetu Marmatiei. Intrucat nu a pastrat distanta laterala suficienta, cele doua autoturisme au intrat in coliziune.

Dupa impact, autoturismul condus de tanarul din Sarasau a patruns pe sensul opus, a lovit balustrada de protectie a unui pod, a fost proiectat in poarta de acces a unui imobil, a distrus conducta de gaz si stalpul de sustinere a retelei electrice, dupa care s-a rasturnat pe plafon. Tanarul de la volan a suferit leziuni incompatibile cu viata.

Celalalt autoturism a derapat, a parasit partea carosabila si s-a izbit de un stalp al retelei electrice. Soferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0.57 mg/l alcool pur in aerul expirat.

Cei doi tineri implicati in accident aveau dreptul de a conduce suspendat. S-a intocmit dosar penal si politistii continua cercetarile.

ActualMM

Sursa: VasileDale.ro

Un tanar a murit pe loc dupa ce s-a izbit cu masina de un stalp de electricitate
Citeste
"Si-a lasat copilul la gradinita si a plecat sa ii prinda pe hoti"
Citeste
Articol preluat de pe actualmm.ro. Citeste tot articolul aici.