Tanar batut si sechestrat pentru ca si-ar fi cerut banii pentru munca prestata la Castel Transilvania

ACUZATII GRAVE Scandal monstru in aceasta seara la Hotelul Transilvania din Baia Mare. Un tanar ar fi fost lovit si tinut fara voia lui de catre firma care asigura securitatea complexului hotelier. A intervenit si politia municipiului Baia Mare care a deschis un dosar penal pentru comiterea a trei infractiuni, scrie BaiaMare24.ro

In cele ce urmeaza va prezentam faptele care s-ar fi intamplat in interiorul complexului baimarean relatate de partea vatamata si de tatal acestuia.

"Fiul meu a muncit acolo de o luna si ceva. Marti ar fi trebuit sa primeasca salariul, dar nu a fost asa. I s-a spus sa mearga astazi dupa amiaza dupa bani. A mers, dar a primit doar pumni. M-a sunat si mi-a spus ca nu va primi nici astazi salariul. M-a pus pe speaker si l-ar rugat pe administratorul de acolo sa il plateasca asa cum este normal. Am mers acolo si am vorbit foarte calm. Eram impreuna cu angajatul meu. El a vazut cand l-a tras efectiv intr-un birou. Cand sa ies din curte am vazut doua masini de la firma de securitate ca vin in viteza. L-am sunat pe fiul meu si mi-a spus ca este sechestrat si ca nu il lasa sa plece. Apoi nu mi-a mai raspuns la telefon. Am aflat apoi ca i-au luat telefonul si l-au aruncat in apa. Acolo l-au pus in genunchi si l-au lovit.

Am sunat la 112 si am solicitat interventia lor. Un echipaj a venit si cand au ajuns fiul meu era tot acolo. Era plin de sange si lovituri. Am aflat ca si cei de la firma de securitate ar fi sunat la 112 sa anunte existenta unui scandal la hotel, dar la 7 minute dupa ce eu deja am anuntat ce se intampla cu fiul meu. Nu se poate asa ceva. Este inadmisibil.
Maine mergem la medicul legist si la Inspectoratul Teritorial de Munca. Plangerea la politie am facut-o deja. Ei deja au deschis un dosar penal pentru comiterea a trei infractiuni. De la sediul politiei am mers la spital pentru ca i s-a facut rau" ne-a declarat Ovidiu Bayza, tatal tanarului agresat care ar fi muncit ca barman la hotelul baimarean.

Sursa info: BaiaMare24.ro

 

Actualizare:

 

In procesul verbal semnat de catre angajatii SICA GUARD acuzati ca l-au batut si sechestrat pe fiul omului de afaceri, acestia relateaza o cu totul alta poveste. Mai exact, cei trei spun ca nu au facut nimic altceva decat sa il imobilizeze pe tanar, urmare a faptului ca acesta i-ar fi amenintat cu o sticla sparta pe post de arma. Mai mult, angajatii firmei de paza spun ca tanarul ar fi distrus mai multe sticle de bauturi alcoolice, amenintand ca le va diatruge pe toate daca nu vor face ce spune el. Va prezentam mai jos o fotografie cu procesul verbal al celor de la firma de paza:

 

Actualizare 2:

 

Politistii maramureseni au emis un comunicat oficial cu privire la acest scandal. Potrivit reprezentantilor IPJ Maramurses, se pare ca ambele parti implicate sunt cercetate acum, in urma plangerilor depuse:

"Aseara, Politia municipiului Baia Mare a fost sesizata prin apelul de urgenta 112 despre faptul ca, in incinta unui local de pe strada Mihai Eminescu, are loc un scandal.

La fata locului, patrula de siguranta publica a identificat doi barbati: unul de 29 de ani si altul de 45 de ani, care, pe fondul unor neintelegeri privind anumite drepturi banesti, s-au agresat reciproc.

Ambele persoane au facut plangere si vor fi cercetate, una sub aspectul comiterii infractiunilor de lipsire de libertate in mod ilegal, purtare abuziva si distrugere si alta pentru amenintare, distrugere, lovire sau alte violente si tulburarea ordinii si linistii publice", arata IPJ Maramures.

 

Actualizare 3:

 

"In aceste zile in care se desfasoara o campanie mediatica impotriva mea si a colectivului in care lucrez, ma simt dator sa scriu urmatoarele: Consider ca normele de conduita trebuie respectate si nu putem accepta situatii care degenereaza in scandal, violenta sau agresiune.
Toti cei care lucreaza la Castel Transilvania sunt si au fost platiti la timp. Astfel avem persoane care lucreaza de 5, 7 sau mai multi ani si care daca nu ar fi fost platiti o singura dara nu ar mai lucra. In cazul incidentelor din 04.07.2019, faptele au fost urmatoarele: Invitat fiind pentru clarificari, pe parcursul discutiilor, Bayza Cristian a devenit recalcitrant, a iesit, apoi a revenint insotit de inca doua persoane La revenire, rugat fiind sa astepte, a devenit agresiv. A intrat in birouri peste alte persone. Poftit fiind afara a devenit violent, distrugand bunuri situatie in care a fost solicitata interventia firmei de paza si a politiei. La venirea echipe de interventie, a atacat cu o sticla sparta fiind imobilizat si apoi predat politiei. Putem sa acceptam comportamente de acest gen, de teama ca nu cumva sa se scrie pe facebook?", a spus Sorin Sancraian, proprietarul Castel Transilvania.

 

ActualMM

Targul traditional "Produs de Cluj si Maramures" la Baia Mare Value Centre
Citeste
Vine Andrei Buzle, pleaca Yuriy Pop. Cine vine antrenor la Minaur?
Citeste
Articol preluat de pe actualmm.ro. Citeste tot articolul aici.