Tanar batut si aruncat in cap pe scarile unui club din oras. Imaginile surprinse de o camera de supraveghere

SCANDAL IN BAIA MARE Un scandal intr-un club de noapte din municipiul Baia Mare a iesit la suprafata dupa mai bine de 6 luni. Un barbat care a fost batut si aruncat in cap efectiv pe scarile unu club din oras a decis sa faca totul public. Motivul ar fi, spune el, faptul ca autoritatile competente nu isi fac datoria. Barbatul povesteste cum, atat el cat si verisorul sau au fost batuti crunt si aruncati de pe scari de catre bodyguardul clubului de noapte. Va prezentam, in cele ce urmeaza, intreaga poveste a lui Florin:

"Mi-a dat vreo patru palme si vreo patru pumni, lasandu-ma inconstient. Ma tineam de balustrada sa nu cad"

"Doar eu am fost audiat in tot acest timp. Se stie cine e agresorul, se stie ce s-a intamplat, insa politia si procurorii ii tin in spate si nu ii audiaza. Pe ministrul Chitoiu l-au trimis in judecata in doua saptamani. In cazul meu, de 7 luni nu s-a miscat nicio hartie in dosarul meu. In 16 iunie 2019 am fost la un club de noapte din Baia Mare. Am ajuns acolo cam pe la ora 00.30. Am intrat, am baut ceva si dintr-o data a venit bodyguard-ul la mine. Daniel V. il cheama pe facebook, dar in acte se numeste Daniel H. M-a tarat dupa el de la etajul II pana la etajul I. Pe varul meu l-a impins pe scari si el a iesit afara. Eu m-am oprit si l-am intrebat de ce ne scoate afara. Vazand ca nu mai ies, el a venit dupa mine si, cand sa plecam de la etajul 1 spre parter, varul meu a fost lovit cu pumnul in spate de Daniel, cazand pur si simplu pe scari.

Mie mi-a dat vreo patru palme si vreo patru pumni, lasandu-ma inconstient. Ma tineam de balustrada sa nu cad, iar el mi-a desprins mana si m-a aruncat cu capul in pragul usii de aluminiu. Cand a vazut ca sunt inconstient s-a panicat si a chemat pe fata ce lucra acolo sa stearga sangele. Apoi m-a scos afara pentru ca venea politia. La sosirea echipajului au spus ca afara s-a intamplat nu in local. Au incercat sa musamalizeze totul. Au facut curatenie, ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat. Asa au vrut ei sa para un accident.

Eu am fost dus cu ambulanta la spital pentru ingrijiri medicale. Era 1.30 noaptea. M-am trezit dimineata la 8.30 in spital. Am pierdut si mult sange si probabil din acest motiv am lesinat pe masa de operatie Intre timp varul meu a mers la declaratii la politie, unde bodyguardul a declarat ca el nu lucreaza acolo legal, ci doar il ajuta pe omul de paza angajat legal acolo.

Dupa doua saptamani mi-au scos firele si am mers la clubul respectiv. Prietena agresorului l-a sunat sa vina ca sunt acolo. A venit repede cu un taxi si mi-a spus sa ne impacam. Eu i-am spus sa vorbeasca cu avocatul meu, nu cu mine. Apoi a inceput sa ma ameninte. Si-a pus oameni sa ma urmareasca peste tot. Si pe mine si pe sotia mea. Ea umbla tot timpul cu spray cu piper la ea, pentru ca ii este frica.

Avocatul mi-a spus ca pana acum agresorul nu a fost chemat la declaratii si din acest motiv m-am hotarat sa fac totul public. Poate, poate se vor misca lucrurile. De exemplu, la Chitoiu l-au trimis in doua saptamani in instanta. In cazul meu, de 7 luni nimic. Nu s-a audiat nici un martor, nici inculpatul. Doar eu si varul meu am fost audiati", a povesit Florin C. pentru VasileDale.ro

Ce spun politistii

"Urmare a articolului cu titlul EXCLUSIV CITITORI – IMAGINI INGROZITOARE: Un tanar a fost batut si aruncat in cap de pe scarile unui club din Baia Mare, mentionam ca politistii de investigatii criminale din cadrul Politiei municipiului Baia Mare au intocmit dosar penal si sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe langa Judecatoria Baia Mare desfasoara cercetari sub aspectul comiterii infractiunilor de lovire sau alte violente si tulburarea ordinii si linistii publice. In conformitate cu art. 12, alin. 1, lit. e, Legea nr. 544/2001 privind liberul acces la informatiile de interes publice, informatiile privind procedura in timpul anchetei penale sau disciplinare se excepteaza de la accesul liber al cetatenilor. Va asiguram ca ne concentram pe indeplinirea si exercitarea atributiilor ce ne revin, conform competentelor, in toate cazurile semnalate. Cu stima! SEFUL INSPECTORATULUI, Comisar sef de politie, Liviu-Constantin GROZAVU".

Interviu cu victima

VIDEO CAMERA SUPRAVEGHERE: MOMENTUL BATAII – Va avertizam ca urmeaza imagini cu un puternic impact emotional

Sursa: VasileDale

Elevii lui Dorin Toma reiau pregatirile cu membri noi in stafful tehnic
Citeste
Daniel Zamfir: Citu INGROAPA Romania mai repede decat ne imaginam
Citeste
Articol preluat de pe actualmm.ro. Citeste tot articolul aici.