Tanar arestat preventiv, dupa ce a talharit alaturi de doi amici o persoana pe bd

Activitatile de documentare si cercetare efectuate de politistii baimareni au dus la identificarea a trei tineri din Baia Mare, banuiti de comiterea infractiunii de talharie. Fata de unul dintre acestia in acest weekend a fost dispusa masura arestarii preventive.

La data de 13 ianuarie a.c., un tanar din Baia Mare a sesizat politia ca a fost talharit. Acesta a declarat ca fapta a avut loc in data de 09 ianuarie a.c., in jurul orei 16.50, pe bulevardul Republicii din Baia Mare.
De indata ce au fost sesizati politistii de investigatii criminale au intocmit dosar penal sub aspectul comiterii infractiunii de talharie si au demarat activitatile specifice in vederea identificarii autorilor, recuperarii prejudiciului si luarii masurilor legale.
Primele verificari efectuate au relevat ca victima a fost constransa, prin amenintare, sa dea unor necunoscuti toti banii pe care ii avea asupra sa, respectiv 60 de lei.
Cercetarile politistilor au dus la identificarea a trei tineri din Baia Mare, de 15 si 18 ani, banuiti de comiterea faptei. In baza probatoriului administrat, fata de cei doi tineri de 18 ani a fost dispusa masura retinerii pentru 24 de ore. Sambata, 18 ianuarie, unul dintre ei a fost prezentat Judecatoriei Baia Mare care a dispus arestarea sa preventiva.
Politistii continua cercetarile pentru documentarea intregii activitati infractionale.

Nu lasati niciodata poseta sau portofelul in cosul de cumparaturi!

Politistii din Baia Mare au intocmit dosar penal si desfasoara cercetari dupa ce au fost sesizati cu privire la comiterea unui furt din supermarket. O femeie din municipiu a reclamat ca in timp ce se afla la cumparaturi, persoane necunoscute au profitat de neatentia sa si i-au sustras portofelul din geanta care se afla in cosul de cumparaturi.
Ulterior, de pe unul dintre cardurile care se aflau in portmoneu a fost sustrasa suma de 2000 de lei.
Politistii continua cercetarile sub aspectul comiterii infractiunilor de furt si efectuarea de operatiuni financiare in mod fraudulos.

Pentru a nu deveni victime, fiti atenti la bunurile dumneavostra chiar si atunci cand va aflati la cumparaturi. Mai ales cand este aglomeratie, geanta sau portmoneul lasate in cosul de cumparaturi pot fi cu usurinta sustrase de persoanele cu preocupari infractionale. Iar in cazul in care constatati ca v-a fost sustras cardul, informati de urgenta reprezentantii unitatii bancare pentru a-l bloca! Precautia va poate scuti de neplaceri!

Militar gasit spanzurat intr-o unitate militara din cluj-napoca
Citeste
Profesorul de sport condamnat dupa ce a agresat doi elevi, la scoala, in Bistrita, incatusat de jandarmi
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.