Sute de miei ai unui baimarean au ars de vii

Pompierii satmareni au fost solicitati sa intervina pentru stingerea unui incendiu izbucnit o ferma agricola din localitatea Homorodul de Jos, apartinand unui baimarean.

La fata locului s-au deplasat 10 subofiteri din cadrul Detasamentului de Pompieri Satu Mare cu trei autospeciale de stingere. Din cauza vantului puternic, care a contribuit la propagarea cu repeziciune a flacarilor amenintand un sopron cu fan din imediata vecinatate, dar si a lipsei unui surse de apa in apropiere, pompierii au actionat pentru localizarea si lichidarea incendiului, respectiv pentru inlaturarea efectelor produse timp de aproape trei ore.

Desi apelul la 112 anunta ca nu exista victime sau animale surprinse in constructia incendiata, ajunse la locul evenimentului, fortele de interventie au descoperit faptul ca nu toate animalele au fost evacuate. Este vorba despre un numar de 150 de miei pentru care nu au mai putut fi salvati.

In urma evenimentului au mai ars: acoperisul adapostului de animale pe o suprafata de aproximativ 1000 mp si 10 baloti de fan. Cauza probabila: fumatul in locuri nepermise.

Unde vor fi amplasate aparatele radar marti, 10 septembrie, pe drumurile din Maramures
Citeste
Barbat grav ranit dupa ce s-a izbit cu motocicleta de o autoutilitara
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.