Sute de ilegalitati, amenzi de zeci de mii de lei si bunuri confiscate in valoare de 3 miloane de lei in ultima saptamana

BILANT LA FRONTIERE  In ultima saptamana , prin punctele de trecere ale frontierei au trecut 1.687.400 persoane, cetateni romani si straini, dintre care aproximativ 854.100 pe sensul de intrare si 833.300 pe cel de iesire din tara si peste 408.800 mijloace de transport, dintre care 204.600 pe sensul de intrare si 204.200 pe sensul de iesire din tara.

Reamintim ca, informatii privind timpul de asteptare la controlul de frontiera in punctele de trecere se gasesc pe aplicatia Trafic on-line care poate fi accesata la adresa http://www.politiadefrontiera.ro/traficonline/ . Aceasta aplicatie on-line prezinta o valoare medie a timpului de asteptare in punctele rutiere de trecere ale frontierei pentru anumite intervale de timp.

In zonele de competenta – punctele de trecere si "frontiera verde" – politistii de frontiera au constatat:

– 396 fapte ilegale savarsite atat de cetateni romani cat si straini;
– au fost descoperite, independent sau in colaborare cu alte institutii bunuri nedeclarate in valoare totala de 2.942.493 lei;
– valoarea amenzilor contraventionale aplicate se ridica la aproximativ 188.200 lei.
nu s-a permis intrarea in tara a 173 cetateni straini, care nu indeplineau conditiile prevazute de lege si de asemenea, nu s-a permis iesirea unui numar de 158 cetateni romani din diferite motive legale.

 

Informatii furnizate de ITPF Sighetu Marmatiei

Inscrierile pentru cea de-a doua sesiune a examenului de Bacalaureat incep azi
Citeste
Tragedie in Bulgaria. Familie de romani spulberata intr-un accident groaznic
Citeste
Articol preluat de pe actualmm.ro. Citeste tot articolul aici.