Sute de copii din Baia Mare si alte cateva orase au invatat despre importanta sanatatii orale

"DINTISORII VESELI" Peste 900 de copii din Romania au luat parte la cea de a doua editie a campaniei ,,Dintisorii veseli’’ organizata de catre dm drogerie markt. Evenimentul a cuprins de aceasta data 10 orase din tara, urmand ca in viitor numarul acestora sa creasca, pentru ca informatiile despre obiceiurile sanatoase sa ajunga la cat mai multi copii.

Daca in primavara, 327 de copii din 5 gradinite au fost inclusi in campanie, de aceasta data numarul copiilor a ajuns la 943. In luna octombrie, gradinitele din Alba Iulia, Arad, Bacau, Baia Mare, Bistrita, Bucuresti, Constanta, Pitesti, Sibiu si Timisoara s-au bucurat de vizita echipei ,,Dintisorii Veseli’’, dar si a mascotei Crocodintila. Prin cantece si sfaturi primite din partea medicilor stomatologi prezenti, copiii au invatat de ce igiena orala este importanta inca de la varste fragede. De asemenea, acestia au primit kituri utile pentru a pune in practica informatiile primite.

Alaturi de dm drogerie markt Romania si P&G Romania, in campanie au fost implicate si clinicile partenere: Clinica Doctor Leahu, Hiperclinica Medlife, Cabinet stomatologic Doctor Comanici, Clinica stomatologica CorinaDent, Centru Stomatologic Alma, Clinica CTDental, CasaDente, Clinica Stomdas, Clinica Dentist si Cabinet medical Ana Csiszer. Astfel, echipa "Dintisorii veseli" a informat sute de copii despre beneficiile unui periaj dentar executat corect si a altor pasi importanti pentru o igiena orala sanatoasa, prin explicatii captivante si creative.

Evenimentul s-a desfasurat in perioada 21 octombrie – 8 noiembrie, iar gradinitele participante au fost alese in urma procesului de votare desfasurat pe platforma https://www.dm-impreuna.ro/.

"Dintisorii veseli" este un program initiat de dm drogerie markt, cu scopul de a educa prescolarii cu privire la beneficiile igienei orale. Inceput cu o editie pilot in primavara anului 2019, programul aflat la finalul celei de-a doua editii isi propune sa ajunga, in editiile urmatoare, la cat mai multe gradinite din tara. In acest fel, din ce in ce mai multi copii vor beneficia de sfaturi utile si practice cu privire la sanatatea orala.

Compania dm drogerie markt a fost infiintata in 1973, iar de atunci s-a extins in 13 tari: Austria, Romania, Bosnia, Bulgaria, Croatia, Cehia, Germania, Italia, Macedonia, Serbia, Slovacia, Slovenia si Ungaria, cu aproximativ 3500 de magazine si 60.000 de angajati in Europa. In Romania, lantul de magazine este prezent de mai mult de 10 ani, timp in care a evoluat constant, a creat peste 600 de locuri de munca si a deschis peste 100 de magazine.

Programul Targului Firmelor de Exercitiu "Rivulus Dominarum Tineret"
Citeste
Barbat preluat de un elicopter SMURD dupa ce a fost lovit de un cal
Citeste
Articol preluat de pe actualmm.ro. Citeste tot articolul aici.