Surse exclusivitate – dupA ce a vrut sA salveze viaTa oamenilor, se vrea schimbarea prefectului de maramures


Ieri prefectul de Maramures, Silviu Nicolae Ungur a luat decizii drastice in incercarea de a incetini raspandirea virusului COVID-19 in judetul nostru. In Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta Maramures s-au hotarat trei lucruri dure: limitarea deplasarilor inclusiv pe timpul zilei, program diferentiat de cumparaturi pentru persoanele de peste 60 de ani si instituirea de filtre rutiere pentru a verifica toate vehiculele si persoanele care intra in judetul Maramures.

Laudat de unii, inclusiv de un ministru din Guvernul Orban la Digi24, criticat de altii , hotararile luate de CJSU Maramures au fost pe larg comentate aseara in toata tara.

Astazi dimineata insa tot mai multe voci au lansat ideea schimbarii prefectului de Maramures. Motivul vi-l spunem noi pe scurt: NOI TE-AM PUS IN FUNCTIE, FACI CE ITI SPUNEM NOI. FARA COMENTARI! NOI LUAM DECIZIILE, TU DOAR TACI SI EXECUTI. CU ALTE CUVINTE STAI CU CAPUL PLECAT IN FATA NOASTRA.

Ba mai mult, sunt voci care deja au lansat pe piata si faptul ca procurorii DNA Cluj deja ar fi deschis dosar penal IN REM pentru abuz in serviciu, verificand daca hotararea este sau nu legala.

Asteptam cu interes sa vedem daca toate aceste ZVONURI sunt sau nu adevarat. Daca se dovedesc reale noi credem CA NE MERITAM SOARTA CU VARF SI INDESAT.

Sa spunem doar si faptul ca Maramuresul este judetul cu cele mai multe aflate in carantina sau autoizolare din Romania, dupa Bucuresti.

Wildcats au lansat platforma de antrenamente de baschet online
Citeste
762 de cazuri de persoane infectate, opt decedati
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.