SURSE - EXCLUSIV: Zilele prefectului de Maramures sunt numarate. "Cadoul de Craciun" al penelistilor ar fi "generala" de la Inspectoratul Scolar Maramures

Nici bine nu s-a uscat cerneala pe numirea in functia de inspector scolar general a doamnei cu patru nume ca se vorbeste prin urbe despre ascensiunea dansei intr-o functie mai inalta: cea de prefect a judetului Maramures.

Cu toate ca in baza colaborarii de la varful Guvernului dintre PNL si PMP, functia de prefect a revenit Partidului lui Traian Basescu, iata ca in Maramures liberalii vor sa isi incordeze muschii si sa isi impuna omul lor ca reprezentant la Guvernului in teritoriu.


Actualul prefect Nicolae Silviu Ungur, venit din Tara Lapusului sa conduca Maramuresul printre "dinozauri", se pare ca ar fi impacat cu plecarea din aceasta functie. Ramane de vazut ce va spune si PMP-ul.

De cealalta parte, Inspector scolar general, prof. dr. Costin-Hendea Anca-Minodora a fost numita in aceasta functie in decembrie 2019. Cam in aceeasi luna a anului 2020 ar urma sa fie numita in functia de prefect al Maramuresului. Sa mai spunem si faptul ca la alegerile din decembrie a fost pusa de PNL Maramures pe un loc neeligibil la Senat (locul 3).

Vasile Dale

Articolul SURSE - EXCLUSIV: Zilele prefectului de Maramures sunt numarate. "Cadoul de Craciun" al penelistilor ar fi "generala" de la Inspectoratul Scolar Maramures apare prima data in Stiri din Maramures - Vasile Dale.

Actualizare: Foc in locuinta: Incendiu intr-un apartament din Baia-Sprie. Doua persoane intoxicate cu fum
Citeste
EXCLUSIV: Tragedie la Barsana - Biciclist acrosat mortal de un sofer care ar fi transportat ilegal persoane
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.