SURSE: Cadre medicale pozitive la Spitalul Viseu de Sus? Au inchis sectia de cardiologie

Este tot mai evident faptul ca la nivelul judetului Maramures raspandirea virusului este scapata de sub control! In aceste zile v-am tot prezentat cazuri din intreg judetul, cazuri care au fost confirmate ulterior de asa-zisii specialisti din cadrul DSP Maramures, prin CJSU Maramures.

Daca nu eram noi cei care am fi scos la iveala situatia grava de la Sectia ATI a Spitalului Judetean Baia Mare, suntem convinsi ca totul ar fi fost trecut "la secret" si ascuns sub pres.

Dar sa revenim la ziua de astazi. De la Spitalul Orasenesc Viseu de Sus, din randul cadrele medicale, ne parvin informatii grave. "Nimeni nu spune ca la Viseu de Sus au inchis sectia de Cardiologie a Spitalului Orasenesc? Personalul de acolo este pozitiv. Patru asistente medicale sunt pozitivi, inclusiv sefa acestora. In loc sa testeze tot personalul si pacientii, acestia au trimis contactii directi pe ATI iar personalul asimptomatic pe alte sectii. Repet, nu au testat pe nimeni. Astia chiar sunt criminali" este mesajul primit de la Viseu de Sus.

Stire in actualizare

Comenteaza cu Facebook

Articolul SURSE: Cadre medicale pozitive la Spitalul Viseu de Sus? Au inchis sectia de cardiologie apare prima data in Stiri din Maramures - Vasile Dale.

Nelu Tataru, in control in Baia Mare: "Orice masura restrictiva isi face efectul in trei-patru saptamani. In perioada urmatoare vom avea o crestere de cazuri" (VIDEO SI FOTO)
Citeste
Minciuna grosolana a primarului Coliban: nu a facut Automatica si Calculatoare fara licenta, ci a fost EXMATRICULAT!
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.