Surpriza in ultimul sondaj de opinie

Ultimul sondaj de opinie realizat cu privire la optiunile electorale ale baimarenilor este plin de surprize. Partidele politice din Maramures se pregatesc pentru alegerile locale, tur de scrutin care va avea loc in luna iunie 2020.

Cel mai recent sondaj de opinie in privinta preferintelor electorale ale baimarenilor, nu este lipsit de surprize. Daca duminica viitoare ar avea loc alegeri, primarul Catalin Chereches ar obtine putin sub 50%.

Rezultatele sondajului scot in evidenta si faptul ca daca alegerile locale ar avea loc dintr-un singur tur, o alianta intre Bogdanel Gavra, fostul director al Directiei Publice de Asistenta Sociala din cadrul Primariei Baia Mare, si Sorina Pintea, fostul ministru al Sanatatii, managerul Spitalului Judetean de Urgenta din Baia Mare, ii pune probleme actualului edil. Mai mult, la doua tururi, indiferent de contracandidatul lui Catalin Chereches, primarul pierde un nou mandat la Primaria Baia Mare.

Sondajul de opinie releva faptul ca angajatii din administratia locala, persoanele care provin din mediile defavorizate, dar si cadrele didactice ar vota cu Bogdan Gavra, iar cei care isi desfasoara activitatea in mediul privat ar pune stampila de vot pe Sorina Pintea. In cadrul sondajului persoanele au fost intervievate verbal, iar rezultatele au aratat ca primarul Catalin Chereches ar primi sub 50% din votul baimarenilor, iar Sorina Pintea si Bogdanel Gavra aproximativ 20% fiecare. Daca alegerile locale vor fi organizate insa in doua tururi de scrutin, supriza vine din partea contracandidatului actualului primar. Indiferent de numele acestuia, acesta il surclaseaza pe Catalin Chereches in intentia de vot a baimarenilor.

Pana in acest moment, si-au anuntat public candidatura pentru alegerile locale din iunie doar Dan Ivan si primarul Catalin Chereches. In sondajul de opinie au fost cuprinse numele lui Bogdanel Gavra si Calin Bota, insa cei doi nu si-au anuntat candidatura, ceea ce face ca procentul sa fie surprinzator in privinta fostului director din Primaria Baia Mare.

Coada la Otopeni. Sute de avioane pline cu romani care pleaca sa stinga incendiile din Australia!
Citeste
Gata cu cozile! Extrasul de plan cadastral poate fi obtinut online
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.