Surprins gonind cu masina avand peste 100 km/h in timp ce avea permisul de conducere suspendat

Ieri, 5 februarie, ora 19.30, politistii Biroului Rutier Baia Mare au surprins cu aparatura video-radar , un autovehicul care circula pe bulevardul Bucuresti in directia bulevardului Unirii din Baia Mare cu o viteza de 110 km/h.
Politistii rutieri au efectuat semnalele regulamentare de oprire a autoturismului, dar conducatorul auto nu a oprit si a virat brusc, pe strada Nicolae Iorga, fara a respecta semnificatia indicatorului "accesul interzis".
Autoturismul a fost identificat in jurul orei 19:35, intr-o parcare, situata pe strada Nicolae Iorga, avand portierele asigurate cu sistemul de inchidere centralizata.
In acelasi timp la numarul de urgenta 112, a fost primit un apel cum ca masina respectiva a fost furata.
La ora 20.30, la sediul Politiei Municipiului Baia Mare s-a prezentat un tanar in varsta de 19 ani, care a recunoscut ca el a condus autoturismul, nu a oprit la semnalele politistilor si a fugit din locul unde a parcat autoturismul si ca a reclamat furtul pentru a fi absolvit de vina.
In urma verificarilor in baza de date, s-a constatat ca tanarul figureaza cu permisul de conducere suspendat.
Politistii l-au testat pe acesta cu aparatul etilotest si s-a constatat ca nu se afla sub influenta bauturilor alcoolice.
In cauza s-au intocmit acte de cercetare sub aspectul savarsirii infractiunii de conducerea unui autovehicul fara permis de conducere pe drumurile publice. Totodata, tanarul a fost sanctionat si pentru alertarea falsa prin numarul de urgenta 112.

Pustani de 15 ani din baia mare si oradea implicati in trafic de droguri de risc
Citeste
Barbat prins sub tractor in dealul mare
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.