SUPARARI DE POLITICIAN – Liviu Marian Pop, retras de PSD de pe lista de la parlamentare. Acesta isi intreaba prietenii de pe Facebook ce sa se faca

Liviu Marian Pop a fost retras de pe lista PSD de la alegerile parlamentare, desi in urma cu doar trei zile, intr-o sedinta cu scandal, acesta a fost validat pentru liste in cadrul Comitetului Executiv Judetean al PSD.

Locul lui Liviu Marian Pop era luat aseara de avocatul sighetean Ioan Sas. Conform unor informatii din interiorul PSD, in aceasta dimineata si locul avocatului Sas Ioan a fost luat de catre presedintele PSD Sighet, Sorin Vlasin.

Listele finale vor fi depuse astazi de catre toate partidele politice si atunci vom sti situatia definitiva a candidaturilor.

Acum, Liviu Marian Pop isi intreaba prietenii de pe Facebook ce sa se faca. Viitorul fost senator PSD a publicat o postare pe reteaua de socializare Facebook prin care isi intreaba prietenii virtuali ce decizie sa ia in urma faptului ca PSD nu il mai vrea pe liste, oferind cateva variante de raspuns:

,,Dragi prieteni de pe Facebook,

Desi am fost votat pentru prima pozitie la Senat de CEX PSD Maramures, am fost inlaturat de pe lista.

Ce decizie credeti ca ar trebui sa iau:

1. Sa raman in PSD?
2. Sa imi dau demisia din PSD?
3) Sa candidez din partea altui partid?
4) Altceva?

Va multumesc pentru eventualul raspuns.
Respect!", isi incheie postarea senatorul in functie Liviu Marian Pop.

Deliciul la aceasta postare il fac comentariile aparute din partea utilizatorilor retelei de socializare Facebook. Unii utilizatori il incurajeaza pe Liviu Pop sa fie optimist, altii il indeamna spre alte partide. Unii utilizatori, insa, il iau la misto oferindu-i variante de raspuns pentru rubrica ,,Altceva?", raspunsuri pe care nu le putem reproduce in acest articol din motive de decenta si limbaj.

Ce decizie va lua senatorul Liviu Marian Pop ramane de vazut.

Si Calin Matei a fost indepartat de pe lista de la Camera Deputatilor, unde ocupa pozitia a doua. In locul sau a fost trecut deputatul in functie Gheorghe Simon, care initial ocupa pozitia cu numarul 4.

Sursa: Sighet247.ro.

Articolul SUPARARI DE POLITICIAN – Liviu Marian Pop, retras de PSD de pe lista de la parlamentare. Acesta isi intreaba prietenii de pe Facebook ce sa se faca apare prima data in Stiri din Maramures - Vasile Dale.

DOSARE PENALE: Doi agenti si doi ofiteri de politie sunt cercetati pentru evadarea celor doi ucraineni
Citeste
EXPERIMENT SOCANT – Un politist roman si-a dezinfectat mainile cu spirt, apoi a suflat in etilotest. Ce valoare a aratat aparatul
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.