SUNTEM IN STARE DE ALERTA: Pana unde se poate circula fara declaratie pe propria raspundere

Romania a iesit oficial din starea de urgenta si a intrat in starea de alerta. Printre schimbarile aduse de noua forma de administrare a pandemiei de COVID-19 se afla si incheierea obligativitatii pentru cetateni de a completa o declaratie pe proprie raspundere cand circula prin localitate ori zona metropolitana a localitatii din care sunt.

In acest context, baimarenii si o mare parte din maramureseni se bucura de o mai mare libertate de miscare. Mai exact, zona metropolitana a municipiului Baia Mare se intinde pe o mare parte din judet si cuprinde inclusiv orasele Baia Sprie, Cavnic, Seini, Somcuta Mare si Tautii Magheraus.

Practic, incepand de azi, maramuresenii din orasele mai sus amintite sau din comunele Cernesti, Cicarlau, Coas, Copalnic Manastur, Coltau, Dumbravita, Grosi, Sisesti, Miresu Mare, Recea, Remetea Chioarului, Satulung, Sacalaseni si Valea Chioarului pot sa circule prin aceasta zona metropolitana fara a avea nevoie de o declaratie pe propria raspundere in care sa precizeze unde merg si ce fac. Informatia a fost confirmata oficial si de catre CJSU Maramures.

Mai jos harta zonei metropolitane oficiale a municipiului Baia Mare, precizata inclusiv in Statului Municipiului Baia Mare

Articolul SUNTEM IN STARE DE ALERTA: Pana unde se poate circula fara declaratie pe propria raspundere apare prima data in Stiri din Maramures - Vasile Dale.

Apare o noua declaratie pe propria raspundere
Citeste
ATENTIONARE METEOROLOGICA: Cod galben de instabilitate atmosferica in Maramures
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.