Subinspector de politie cozma ionela, vicecampioana la campionatul mondial al politistilor de la milano

In perioada 19-26 septembrie 2019, la Milano, in Italia, are loc a treia editie a Campionatului Mondial al Politistilor. Delegatii de politisti din peste 35 de state se intrec la sapte discipline sportive, dintre care una este inotul.
Singurul reprezentant al Romaniei la aceasta disciplina a fost subinspector de politie Cozma Ionela de la Inspectoratul de Politie al Judetului Maramures, Politia orasului Tautii Magheraus. La proba de 50 m liber, desfasurata ieri, politista a reusit sa obtina o performanta deosebita castigand medalia de argint si devenind astfel vicecampioana mondiala.
Subinspector de politie Cozma Ionela are 30 de ani si din anul 2008 este sportiva de performanta in cadrul sectiei de natatie a C.S. Dinamo Bucuresti din cadrul Ministerului Afacerilor Interne.
De-a lungul carierei sale sportive a reusit sa obtina peste 400 de medalii de aur, fiind multipla campioana nationala atat la juniori, cat si la seniori. 150 dintre acestea au fost castigate ca reprezentant al Ministerului Afacerilor Interne, cu stabilirea de recorduri nationale.


Printre reusitele remarcabile amintim aurul in 2009 si 2013 la Campionatele Europene ale Politiei la probele de 50 si 100 m liber.
Competitia de inot de la Milano continua azi cu finala la 50 m fluture. Ii dorim colegei noastre mult succes!

COMUNICAT DE PRESA. Conferinta de inchidere a proiectului "Standarde si politici publice sustenabile in lucrul cu tinerii din Romania".
Citeste
Patru victorii si o infrangere pentru echipele CSS 2 Baia Mare in weekend
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.