Street FOOD Festival aduce din nou la Baia Mare preparatele gustoase, muzica buna si activitatile interesante in perioada 12-14 iulie in Piata Libertatii

In perioada 12-14 iulie in Piata Libertatii timp de 3 zile, gurmanzii si nu numai sunt asteptati sa ia parte la o calatorie culinara, dar si culturala in jurul lumii. Cei prezenti vor putea incerca de la preparate asiatice si mexicane pana la cele din bucataria americana sau chiar belgiana. Baia Mare este cel de al 7-lea oras in care ajung truck-urile cu mancare gustoasa, iar pana la final de an urmeaza si alte orase precum Galati, Iasi, Bacau sau Craiova.

La Baia Mare vor participa peste 30 de vendori cu diferite preparate care asteapta sa fie descoperite la aceasta editie, de la fructe de mare, pana la burgeri si clatite. Printre vendorii pe care ii amintim la aceasta editie a Street FOOD Festival Baia Mare se numara Batranul Sas, Elemozia, Zobuian, La Nu stiu Cine si multi alti vendori care vor avea fel de fel de preparate apetisante.

Mancarea buna cu siguranta va fi prezenta si nimeni nu pleaca de la festival fara sa incerce un preparat gustos, insa sa nu uitam si de celelalte activitati din cadrul Street FOOD Festival. Ca in fiecare an cei prezenti la festival vor putea sa se bucure de o intreaga experienta, nu numai de una culinara. In perimetrul festivalului a fost pregatita o zona de Cinema Outdoor unde in fiecare seara vor rula filme precum "Nunta in Ofsaid", "Omul care l-a ucis pe Don Quijote" si "America Venim". Binecunoscutul Chef Foa va fi prezent si el in festival anul acesta in primel zile de festival si se va bucura de weekend alaturi de maramureseni.

"O noutate pe care am pregatit-o pentru public anul acesta la Street FOOD Festival este scena 360 pe care vor avea loc concertele live. Scena 360 este un concept nou, in premiera, pe care l-am integrat in editia aceasta a festivalului si prin care ne dorim sa aducem artistii cat mai aproape de oameni, iar actul artistic sa fie cat mai natural. Soul Serenade, Jurjak, Lucia sau Mihail vor urca pe scena Street FOOD Festival. In plus, iubitorii de muzica electronica sunt asteptati si ei la VRTW Area unde in fiecare zi vor mixa dj-i cunoscuti si indragiti. Ne dorim sa sustinem si comunitatea locala de artisti din fiecare oras in care mergem, astfel ca in fiecare oras avem o scena speciala pe care am numit-o "Local Heros", unde mixeaza dj-ii cunoscuti din fiecare oras.

Si anul acesta truck-urile cu bunataturi vor ajunge in mai toate colturile tari pentru ca vor poposi la:Oradea, Sibiu, Timisoara, Brasov, Baia Mare, Arad, Galati, Bacau, Iasi, Craiova si bineinteles si Cluj-Napoca.Street FOOD Festival este un concept de festival care a debutat in 2016 la Cluj-Napoca si ulterior a fost dezvoltat in alte 11 orase. An de an festivalul a atras tot mai multi "pofticiosi" si participanti, iar in anul 2018 festivalul a fost vizitat de peste 800.000 de persoane care au avut ocazia sa incerce retete ingenioase si sa participe la activitati recreative. Revolutia street food a avut un impact insemnat si la nivel de comunitate prin constientizarea nevoii de a-i ajuta pe cei defavorizati sau prin combaterea fenomenului de risipa alimentara.

Mai multe informatii despre evenimente pe:
Site: www.streetfoodfestival.ro
Facebook: facebook.com/StreetFoodFestivalRomania/
https://bit.ly/2HIpf8o

***
Street FOOD Festival este un eveniment realizat de: Agentia Why Not & Flavours
Prezentat de: Kaufland Romania
O Experienta: Staropramen
Sprijinit de: Primaria Municipiului Baia Mare

Date de contact:
Simona Michnea
E-mail: [email protected]
Tel: 0754 924 009

Accident rutier pe dn 18, in zona ocolului silvic baia sprie
Citeste
Lucrari de protectie a versantilor executate in pasul montan, pe DN 18, intre km 20 si km 22, la urcarea dinspre Baia Sprie
Citeste
Articol preluat de pe actualmm.ro. Citeste tot articolul aici.