Strangere de fonduri pentru sotia si cei trei copii ai padurarului liviu pop, asasinat de hotii de lemne

,,Ajuta si vei fi ajutat!" a fost motto-ul unor bucatari care au vrut sa faca o fapta buna in prag de sarbatori. Si-au asezat ceaunele intr-o zona centrala din Baia Mare, si-au pus sorturile si au pregatit o mancare absolut delicioasa.

Apoi au chemat oamenii la un ospat caritabil. Au donat pentru familia padurarului ucis, acum doua luni, de hotii de lemne. In urma sa, au ramas o sotie indurerata si trei copiii care nu mai au tata.

Sotia padurarului: Nu am fost obisnuiti sa primim nimic. Am muncit din greu.

Tocmai de aceea i-a fost greu sa accepte o mana de ajutor, desi este nevoita acum sa aiba grija, singura, de cei trei copiii. Cativa bucatari cu suflet mare au tinut sa-i ofere o bucurie in preajma sarbatorilor.

Au gatit gulas cu fasole in piata din Baia Mare, gratis, iar oamenii au putut sa doneze bani, jucarii sau haine.

Vasile Hotca: Incercam sa aratam lumii ca suntem uniti, ca suntem alaturi de cei care au probleme.

Iar oamenii au fost impresionati de drama familiei si au dat mai departe din putinul lor.

Din cele doua ceaune au iesit cam 600 de portii. Oamenii au primit si vin fiert sau ceai cald. Si trei scoli din zona s-au alaturat actiunii caritabile. Copiii au destins atmosfera cu dansuri populare, dar au si donat.

Vasile Hotca: Prin aceasta actiune caritabila vrem sa spunem celor in cauza ca nu ne vom lasa pana nu se va afla adevarul si se vor gasi vinovatii.

Liviu Pop a fost ucis acum doua luni, dupa ce a surprins mai multi hoti de lemne in flagrant. Cazul a revoltat o tara intrega, iar colegii sai de breasla au protestat pentru a schimba legislatia. De curand, padurarii au primit promisiunea ca vor fi mai bine inarmati.

Sursa Observator.TV

Urda, cea mai buna sursa de proteina fara grasime, care ajuta la slabit
Citeste
Un camion al armatei, care tracta un tun, la un pas sa cada in gol de pe un pod
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.