Strangere de fonduri pentru cristiana, diagnosticata cu o boala rara

Suntem obisnuiti sa luptam dar de cele mai multe ori primim lectii de la oameni a caror lupta nu a fost aleasa de ei. Ei sunt adevaratii castigatori si noi trebuie sa ii sustinem cu tot ce putem.

Cristiana este o tanara care are nevoie de ajutorul nostru. In varsta de doar 17 ani, aceasta a fost diagnosticata cu o boala rara. Tot ce isi doreste este sa se faca bine, sa treaca de toate barierele bolii si sa devina medic pentru a putea darui o sansa la viata celor aflati in dificultate. Pana atunci, insa, Cristiana trebuie sa urmeze un tratament costisitor, fapt care ne-a determinat sa organizam primul seminar caritabil, sub egida Colosseum Tournament, desfasurat in colaborare cu Academia Gladiators Baia Mare si Clubul Sportiv Shin Dojo.

Fiti alaturi de noi si haideti sa fim toti "in coltul" Cristianei. Ea isi va face KO boala. Celebrul luptator Sandu Lungu va fi alaturi de noi, experimentand sentimentul de a face diferenta in viata unui om.

Deschiderea evenimentului va avea loc sambata, 7 septembrie, cu incepere de la ora 10.00 in Sala de Sport a Scolii Gimnaziale "Avram Iancu" din Baia Mare. Obiectivul principal al evenimentului il reprezinta strangerea de fonduri in vederea acoperirii partiale a costurilor pentru tratamentul Cristianei. In cadrul seminarului vor fi organizate antrenamente, iar taxa de participare la eveniment este de 150 de lei, urmand ca sumele obtinute sa fie donate pentru a oferi o viata mai buna tinerei Cristiana.

De asemenea puteti face donatii in contul RO46BRDE250SV63926712500 deschis pe numele Grosan Mihaela, mama Cristianei. Mai multe detalii puteti afla pe pagina de facebook a evenimentului https://www.facebook.com/events/917346791997645/?ti=CL.

Astazi se afiseaza rezultatele la Bacalaureat, sesiunea a doua
Citeste
Sofer plecat de la locul faptei dupa ce s-a rasturnat cu masina in sant la bariera de la hideaga
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.