Stomatolog fals, retinut de politisti pentru 24 de ore

PERCHEZITII IN BAIA MARE Politistii baimareni au demarat ieri o actiune de perchezitie a unui presupus cabinet stomatologic din oras, situat pe strada Mihai Eminescu nr. 53. Totul s-a intamplat dupa ce acestia au fost sesizati despre faptul ca, in cabinetul respectiv, ar lucra un fals stomatolog. Ajunsi la fata locului, oamenii legii au descoperit o intreaga serie de nereguli. Toti cei care au beneficiat de serviciile asa zisului stomatolog sunt acum rugati de autoritati sa isi faca analizele medicale in cel mai scurt timp.

"Din cercetarile efectuate pana in prezent de catre politistii Serviciul de Investigatii Criminale din cadrul Inspectoratul de Politie al Judetului Maramures intr-un dosar penal inregistrat la Parchetul de pe langa Judecatoria Baia Mare, avand ca obiect comiterea infractiunilor de inselaciune si exercitarea fara drept a unei profesii, au rezultat indicii pe baza carora se poate formula presupunerea rezonabila ca in locatia din Baia Mare, strada Mihai Eminescu, nr. 53, judetul Maramures, au fost efectuate lucrari stomatologice fara respectarea conditiilor legale de autorizare pentru persoana care a efectuat aceste lucrari si fara respectarea normelor igienico-sanitare.

Avandu-se in vedere aceste imprejurari in care au fost realizate lucrarile stomatologice si riscurile pentru sanatate, indrumam toate persoanele care au apelat la serviciile prestate in aceasta locatie sa se prezinte la medic pentru examinare si analize medicale si totodata sa sesizeze politia. In baza probatoriului administrat politistii au dispus retinerea persoanei in cauza pentru 24 de ore si continua cercetarile pentru documentarea intregii activitati infractionale", spun politistii.

ActualMM

A murit taximetristul care s-a rasturnat cu masina in fata primariei din Baia Mare
Citeste
Unde vor fi amplasate aparatele radar sambata, 18 ianuarie, pe drumurile din Maramures
Citeste
Articol preluat de pe actualmm.ro. Citeste tot articolul aici.