StaTi acasA!!! bAtaie de joc – fara curent si apa potabila pe mai multe strazi din baia mare

Situatii halucinante in Baia Mare. Cititorii nostri ne-au transmis probleme grave cu care se confrunta in mai multe zone ale municipiului. Asta chiar in timpul in care ordonanta militara prin care sunt interzise iesirile din casa, pe zi sau noapte, ar trebui sa isi faca efectul.

Echipa Electrica a venit sa remedieze o defectiune, dar a "prajit" toate electrocasnicele oamenilor

Prima situatie semnalata de cititorii nostri a fost intr-un bloc de pe strada Victoriei. "Aveam probleme pe casa scarii blocului cu curentul. A venit echipa de la Electrica sa remedieze defectiunea. Nu stim ce au facut, dar toate electrocasnicele ni l-au ars. Cand au vazut ce au facut au iesit afara din bloc si in scurt timp au remediat problema. Cred ca au pus invers ceva fire. Am cerut explicatii. Ne-au spus sa facem cerere la Electrica ca ne vor despagubi. Astazi insa ne-au spus altceva. Ne-au pus sa ducem noi toate aparatele arse la reparat si apoi sa ducem facturile la Electrica. Pai cum sa iesim din casa in timpul ordonantei militare? Cine mai lucreaza la service-uri? Unde sunt acestea? Nu mai avem bani pentru ca suntem in somaj trimisi la locurile de munca. Este efectiv bataie de joc la adresa noastra" ne-au transmis locatarii blocului de pe strada Victoriei unde s-a petrecut incidentul.

ACTUALIZARE – COMUNICAT

Ne cerem scuze pentru problemele aparute, dar avem o procedura, in vigoare si care trebuie respectata. In baza acestei proceduri, in cazul deteriorarii de receptoare electrocasnice, consumatorii isi repara aparatura cu o firma atestata. Contravaloarea facturilor va fi decontata ulterior. S-a adoptat aceasta procedura, deoarece Electrica nu are ca si obiect de activitate depanarea de aparatura electrocasnica, si nu are nici personal specializat in asa ceva. De exemplu, pentru centrale, trebuie sa aiba atestat ISCIR. Biroul de presa Sucursala Baia Mare

Au venit, au constatat si au plecat: Fara curent pe strada Transilvaniei din Baia Mare

Un alt caz semnalat de cititorii nostri a fost pe strada Transilvaniei din Baia Mare. "De ore bune nu avem energie electrica. Am tot sunat la dansi sa anuntam. Intr-un final, dupa zeci de telefoane, au venit doi angajati, s-au uitat, au discutat si au plecat. Nesimtire. Nu au facut nimic. Tot fara curent am ramas. Nici nu avem unde depune plangeri. E efectiv bataie de joc la adresa oamenilor. Ne cer sa stam in case? Cum sa stam daca si atunci cand ai o problema isi bate joc de tine" ne-a transmis cititorul.

ACTUALIZARE

Conform societatii Electrica avaria a fost remediata iar consumatorii sunt realimentati.

Fara apa potabila pe strada Marasesti din Baia Mare

Oare ce se intampla pe strada Marasesti din Baia Mare. Nu avem apa la blocuri. Eu trezit la ora 8.30 si nici strop de apa. Am sunat la Vital Baia Mare sa vad ce se intampla. Mi-au spus doar ca mai sunt sesizari din aceasta zona si ca inca nu stiu care este problema. Totusi au spus ca vor trimite un echipaj sa descopere daca este vreo avarie in zona Marasesti" ne-a scris un alt cititor.

Comenteaza cu Facebook

Grupul de comunicare strategica inchide site-uri de stiri
Citeste
Tigari de contrabanda in valoare de peste 10.000 de lei ridicate si un autoturism indisponibilizat de politistii din Remeti
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.